Κρυφτό Μαρινάκη!

Koriopolis: Με επιστολή δήλωσε ότι δεν μπορεί να καταθέσει στο δικαστήριο λόγω αυξημένης δουλειάς

Koriopolis: Με επιστολή δήλωσε ότι δεν μπορεί να καταθέσει στο δικαστήριο λόγω αυξημένης δουλειάς

Κρυφτούλι με τη Δικαιοσύνη παίζει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που αρνείται να καταθέσει ως μάρτυρας για την υπόθεση του Koriopolis. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού απέστειλε επιστολή στο δικαστήριο, στην οποία υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να παραστεί λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων που έχει αυτόν τον καιρό και τον υποχρεώνουν να λείπει συνεχώς στο εξωτερικό!

Επίσης, δηλώνει πως δεν θα ήθελε να καταθέσει τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, δεδομένου ότι η άλλη υπόθεση στην οποία εμπλέκεται («εγκληματική οργάνωση») βρίσκεται σε εξέλιξη, και παραπέμπει στην απολογία του για το Koriopolis (την έδωσε στο διάστημα που ήταν κατηγορούμενος, πριν απαλλαγεί με βούλευμα), σημειώνοντας πως ό,τι έχει να πει για την υπόθεση το είχε πει τότε στον ανακριτή.

Το δικαστήριο καλείται πλέον να αποφασίσει ως την επόμενη συνεδρίαση στις 27/3 αν θα επιμείνει στην κλήση του προέδρου του Ολυμπιακού και αν θα ζητήσει τη βίαιη προσαγωγή του, όπως και το αν θα εξεταστούν και άλλοι μάρτυρες ή θα προχωρήσουν στα αναγνωστέα έγγραφα.

Κανείς δεν ξέρει τίποτα

Εν τω μεταξύ, όσον αφορά τη χθεσινή δίκη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων της περιόδου 2008-2011, αυτή, πέρα από την υπόθεση Μαρινάκη, συνεχίστηκε με τις καταθέσεις, ως μαρτύρων, των ποδοσφαιριστών Καπάνταη, Κόρμπου, Δωροβίνη, Χανιώτη και Κακαρά, του πρώην προέδρου της ΕΠΑΕ Βίκτωρα Μητρόπουλου και των δημοσιογράφων Κώστα Βαξεβάνη και Γιώργου Ριζεάκου. Ουδείς εισέφερε κάτι σημαντικό στην υπόθεση, ενώ οι ποδοσφαιριστές υποστήριξαν ότι ουδέποτε τους έχει πλησιάσει κάποιος για να έχουν μειωμένη απόδοση ούτε είναι σε γνώση τους κάποια περίπτωση χειραγωγημένου αγώνα.

Από την άλλη, έγινε γνωστό ότι για την υπόθεση υπάρχει και προστατευόμενος μάρτυρας, ο οποίος, σύμφωνα με τη συνήθη διαδικασία σε αυτές τις περιπτώσεις, θα κληθεί να καταθέσει σε άλλον χώρο και όχι στο ακροατήριο.
Τέλος, όσον αφορά την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης», συνεχίζεται η κωλυσιεργία στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Εφετών που θα αποφασίσει αν θα κάνει δεκτή την εισήγηση του εισαγγελέα Δασκαλόπουλου και αν θα οδηγηθεί αυτή η υπόθεση στις δικαστικές αίθουσες και με ποιους κατηγορουμένους.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ