Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Η Ντενίση έτοιμη για… Αλμοδόβαρ

Η Ελληνίδα πρωταγωνίστρια βρίσκεται σε συζητήσεις με Γάλλο παραγωγό για να παίξει σε κωμωδία.

Κινηματογραφικό «ραντεβού» στο Παρίσι για τη Μιμή Ντενίση! Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια βρίσκεται σε συζητήσεις με Γάλλο παραγωγό προκειμένου να παίξει ένας χαρακτηριστικό ρόλο σε κωμωδία, πάνω στα σεναριακά και σκηνοθετικά πρότυπα του Πέδρο Αλμοδόβαρ. Πριν από αρκετό καιρό η Μιμή είχε συμμετάσχει σε casting για να πάρει μέρος σε γαλλική σειρά, αλλά τελικά ο ρόλος που της προτάθηκε δεν ήταν εκείνος που περίμενε, αφού δεν ταίριαζε απόλυτα στο physique της και στην ιδιοσυγκρασία της. Συγκεκριμένα, θα έπαιζε τον ρόλο μιας μητέρας η οποία είχε λαϊκή καταγωγή, αλλά  -παρ’ όλο που η ίδια δεν φοβόταν να… τσαλακωθεί εμφανισιακά- ο υπεύθυνος για τη διανομή των ρόλων τον έδωσε σε Γαλλίδα ηθοποιό. Ωστόσο οι… πόρτες δεν έκλεισαν για τη Μιμή, καθώς το δοκιμαστικό που έκανε για τη γαλλική τηλεόραση το είδαν άνθρωποι από τον χώρο του κινηματογράφου, οι οποίοι ετοιμάζουν μια νέα ταινία και της πρότειναν να αναλάβει έναν ρόλο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της.

«Είναι ένας πολύ ωραίος ρόλος και αν και ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί το σενάριο, η Μιμή είναι πολύ ενθουσιασμένη που θα συμμετάσχει σ’ αυτή τη δουλειά. Αυτό που της αρέσει πολύ είναι το ότι το χιούμορ της ταινίας θα είναι πολύ προχωρημένο, τύπου Αλμοδοβάρ», λέει στην «Espresso» άτομο από το περιβάλλον της πρωταγωνίστριας. Να προσθέσουμε ότι η Μιμή Ντενίση αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Κύπρο για να είναι παρούσα στις εξετάσεις των φοιτητών της Δραματικής Σχολής που διατηρεί στο νησί. Οσο για την τελευταία παράστασή της «Η Πηνελόπη Δέλτα συναντάει τον Μάγκα», που παίχτηκε στο Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, θα συνεχιστεί και τον χειμώνα σε άλλη σκηνή, η οποία δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...







Μποζουκια Αθηνα