Ο Μακρόν στην «εξορία»

Η οικογένεια του υποψηφίου για τη γαλλική προεδρία είχε κάνει τα πάντα για να τον απομακρύνει από την αγαπημένη του Μπριζίτ

«Μείνε μακριά από τον γιο μου μέχρι να ενηλικιωθεί!» Αυτό ήταν το μήνυμα της απελπισμένης μητέρας του 17χρονου Εμανουέλ Μακρόν, Φρανσουάζ, στη 42χρονη τότε καθηγήτριά του, με την οποία η σχέση έδειχνε να μην είναι μόνο πλατωνική.

Ο πατέρας του, δε, δεν έμεινε στα λόγια, όπως αποκαλύπτει παλιός καθηγητής του φαβορί για την προεδρία στη Γαλλία. Ο Κριστιάν Μονζού, καθηγητής Αγγλικών του Μακρόν στο Lycee Henri IV στο Παρίσι, αποκάλυψε στη MailOnline ότι ο πατέρας του, Ζαν Μισέλ, επέλεξε να στείλει τον γιο του «εξορία» στο Παρίσι, για να τον απομακρύνει από την επιρροή της Μπριζίτ Τρονιέ. Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι ο γιατρός πατέρας του Μακρόν είχε εξηγήσει στον διευθυντή του σχολείου Πατρίς Κορ τους λόγους που ήθελε να μεταφερθεί στο σχολείο και εκείνος επέδειξε κατανόηση και δεν μίλησε για το μυστικό της οικογένειας.

Εξυπνος και διανοούμενος

Ο Μονζού περιγράφει τον Εμανουέλ ως έναν έξυπνο και διανοούμενο μαθητή, που δεν ενδιαφερόταν για όσα γίνονταν στο προαύλιο. Αντιθέτως, όταν δεν ήταν στην τάξη, βρισκόταν στη βιβλιοθήκη του ιδιωτικού καθολικού σχολείου La Providence, όπου γνώρισε και τον έρωτα της ζωής του. Ο Μονζού αποκαλύπτει δε πώς βίωσε αυτό το ειδύλλιο και η οικογένεια της Τρονιέ. Αναφέρει συγκεκριμένα ότι ο τότε σύζυγός της Αντρέ Λουί Οζιέρ, στέλεχος γαλλικής πολυεθνικής τράπεζας, δεν είχε υποψιαστεί τίποτα, αφού ήταν σύνηθες η καθηγήτρια να καλεί μαθητές της για δείπνο τα βράδια της Παρασκευής.

Αυτό που δεν είχε καταλάβει ο σύζυγος το είχαν καταλάβει, ωστόσο, οι συμμαθητές. «Ξέραμε ότι ήταν πολύ κοντά» δηλώνει στη MailOnLine η πρώην συμμαθήτρια του Μακρόν Αντουάν Ζοάν, ενώ μια άλλη από το σχολείο του στο Παρίσι, η Σεσίλ Φαλκόν, αποκαλύπτει ότι δεν είχε κρύψει ότι «ήταν με κάποια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Ποια ηθοποιός εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή με αυτά τα χαριτωμένα παπούτσια;

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και εμφανίστηκε φορώντας παπούτσια με χοντρό τακούνι σαν σαμπό σε ροζ χρώμα με σχέδια.