«Πόλεμος» στην Πάτρα

Αντιδράσεις για το Survival Camp δημοτικού σχολείου με τη συμμετοχή των Πάνου Αργιανίδη και Ελένης Δάρρα

Αντιδράσεις για το Survival Camp δημοτικού σχολείου με τη συμμετοχή των Πάνου Αργιανίδη και Ελένης Δάρρα

Σάλο έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Πάτρας η κίνηση δύο πρώην παικτών του «Survivor» να επισκεφτούν δημοτικά σχολεία της πόλης για να «μυήσουν» στη λογική του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού τους ανήλικους μαθητές, ηλικίας 10 και 11 χρονών!

Ηδη προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις η διαφημιστική αφίσα που κάνει από χθες τον γύρο του διαδικτύου και ανακοινώνει ότι οι πρώην παίκτες του «Survivor» Πάνος Αργιανίδης και Ελένη Δάρρα θα βρεθούν στην Πάτρα την Κυριακή 11 Ιουνίου, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο της Παραλίας, και θα συμμετάσχουν σε Survival Camp, το οποίο, μάλιστα, διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου!

Γονείς αλλά και απλοί πολίτες, χρήστες των social media, σχολίασαν αρνητικά την εκδήλωση που θα φιλοξενηθεί στην αυλή του σχολείου και εξέφρασαν από την πρώτη στιγμή τις αντιδράσεις τους, καθώς θεωρούν ότι δεν έχει θέση στα σχολεία, ακόμα και εκτός ωραρίου μαθημάτων.

Σε πολλές πυκνοκατοικημένες περιοχές οι αυλές των σχολείων επιστρατεύονται ως χώροι πολλαπλών εξωσχολικών εκδηλώσεων. Σύμφωνα με τη νομοθεσία, οι δήμοι και οι σύλλογοι γονέων διαχειρίζονται και συντηρούν τα σχολικά συγκροτήματα. Μάλιστα, πολλές φορές οι δήμοι και οι σύλλογοι δεν ενημερώνουν καν τους διευθυντές για τις εκτός ωραρίου εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στις σχολικές μονάδες τους!

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ