Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

Μέχρι και εικονικούς γάμους ομόφυλων ζευγαριών κανόνιζαν τα μέλη της σπείρας με...

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι ανάμεσα στα μέλη των δύο...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την...

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος χειροθέτησε τον ευεργέτη Νικόλαο Πατέρα σε Αρχοντα...

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος τελέστηκε σήμερα...

Ο Κλούνεϊ είναι ξανά μόνος του

Ο διάσημος εργένης του Χόλιγουντ δεν βρήκε το έτερον ήμισυ ούτε στο πρόσωπο της Κέιμπλερ και είναι έτοιμος να ανανεωθεί ερωτικά!

Στην κατηγορία των «πρώην» εντάσσεται και επισήμως πλέον η Στέισι Κέιμπλερ, πάνω που όλοι είχαν αρχίσει να πιστεύουν ότι ο Τζορτζ Κλούνεϊ είχε βρει στο πρόσωπό της το άλλο του μισό. Η αλήθεια είναι ωστόσο ότι οι σχέσεις δεν αποτελούσαν ποτέ το δυνατό του σημείο, καθώς κάθε δυο-τρία χρόνια ένιωθε ανέκαθεν την ανάγκη να ανανεώνεται ερωτικά. Οσοι ξέρουν καλά τον 52χρονο ορκισμένο εργένη γνωρίζουν ότι δεν θα παραμείνει single για πολύ καιρό, στοιχηματίζοντας μάλιστα ότι το αργότερο μέχρι το φθινόπωρο θα έχει βρει ένα νέο μεγάλο έρωτα. Μόλις τρεις μήνες τού είχε πάρει άλλωστε να μεταπηδήσει στην αγκαλιά της Κέιμπλερ, μετά τον χωρισμό του τον Ιούνιο του 2011 από την Ελιζαμπέτα Κανάλις, με την οποία έβγαινε δύο χρόνια, παρά το γεγονός ότι μετά τη διάλυση της σχέσης τους δήλωνε πως διανύει μια επώδυνη περίοδο σε συναισθηματικό επίπεδο.

Από τις μεγαλύτερες σχέσεις της ζωής του ήταν αυτή με τη Λίζα Σνόουντον, με την οποία έβγαινε συνολικά πέντε χρόνια, στη διάρκεια των οποίων πέρασαν από αρκετούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις. Η γνωριμία τους έγινε στη διάρκεια των γυρισμάτων της διαφήμισης του Martini, το 2001, και σύμφωνα με φήμες, εκείνος την ερωτεύτηκε τόσο πολύ που έφτασε στο σημείο να της κάνει πρόταση γάμου. Εκείνη όμως αρνήθηκε θεωρώντας ότι ο διάσημος ηθοποιός περνούσε την κρίση μέσης ηλικίας, γεγονός που οδήγησε στον πρώτο τους χωρισμό. Το γυαλί δεν κόλλησε ποτέ στη δική τους περίπτωση, μέχρι που αποφάσισαν να το διαλύσουν οριστικά το 2006.

On-off θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και η σχέση του Κλούνεϊ με την ηθοποιό του «Baywatch» Κρίστα Αλεν, η οποία είχε για χρόνια τον ρόλο της α’ επιλαχούσας στη ζωή του, δεδομένου ότι έβγαινε μαζί της στα διαστήματα που χώριζε τη Σνόουντον. Με την Αλεν γνωρίστηκε το 2002 στα πλατό της ταινίας «Confessions of a dangerous mind» κι έζησαν μαζί μέχρι το 2004, οπότε τα ξαναβρήκε με την πρώην του, ενώ επανασυνδέθηκε μαζί της για σύντομο χρονικό διάστημα και το 2006. Οι μόνες γυναίκες που κατάφεραν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους μαζί του ήταν η αδερφή της Μισέλ Φάιφερ, η Ντίντι, με την οποία υπήρξε αρραβωνιασμένος για ένα μικρό διάστημα κατά τη δεκαετία του ’80, και η Ταλία Μπάλσαμ, με την οποία παντρεύτηκε στο Λας Βέγκας το 1989 και χώρισε τρία χρόνια αργότερα. Είχε προηγηθεί μια σύντομη σχέση με τη νυν σύζυγο του Τζον Τραβόλτα, την Κέλι Πρέστον, το 1988, με την οποία μάλιστα είχε προχωρήσει στο στάδιο της συγκατοίκησης για μερικούς μήνες.

Αν και κατά καιρούς τα ΜΜΕ του έχουν χρεώσει πολλές σχέσεις, μεγάλο μυστήριο παραμένει μέχρι και σήμερα το είδος της σχέσης του με τη Ρενέ Ζελβέγκερ. Το 2001 υπήρξε έντονη φημολογία ότι οι δυο τους ήταν ζευγάρι, ενώ οι καλά γνωρίζοντες υποστηρίζουν ότι έβγαιναν για ένα σύντομο διάστημα και το 2006. Το 2007 δήλωσαν αμφότεροι ότι ουδέποτε υπήρξαν εραστές, παρά μόνο φίλοι για περισσότερο από μια δεκαετία, αλλά δεν έπεισαν.

Η καριέρα «απογειώθηκε» μέσα από τη σχέση

Οι φήμες περί κρίσης της σχέσης του με τη Στέισι Κέιμπλερ οργίαζαν αρκετό καιρό. Η επιβεβαίωση όμως ήρθε όταν έγινε γνωστό πως πέρασαν χωριστά την εθνική γιορτή της 4ης Ιουλίου. Ατομα του στενού περιβάλλοντος της 33χρονης ντίβας των ρινγκ υποστηρίζουν ότι η απόφαση του χωρισμού ήταν αποκλειστικά δική της, καθώς ήθελε να αποκτήσει οικογένεια και παιδιά.

«Ηξερε ότι ο Τζορτζ δεν είναι για τέτοια» δήλωσαν χαρακτηριστικά στο περιοδικό «People» επισημαίνοντας ότι χώρισαν σε φιλικό κλίμα, ύστερα από μια πολιτισμένη συζήτηση που είχαν. Ο Κλούνεϊ και η Κέιμπλερ ήταν φίλοι πολλά χρόνια πριν γίνουν ζευγάρι. Η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση έγινε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο τον Σεπτέμβριο του 2011. Εκτοτε εκείνη τον συνόδευε σε όλα τα μεγάλα events, από τις Χρυσές Σφαίρες μέχρι την τελετή των Οσκαρ.

Οπως και οι περισσότερες γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του, έτσι κι εκείνη είδε την καριέρα της να απογειώνεται μέσα από τη σχέση τους. Πρόσφατα η πρώην παγκόσμια πρωταθλήτρια πάλης ανακοίνωσε ότι απέκτησε το δικό της τηλεοπτικό σόου με τίτλο «Supermarket Superstar», που θα κάνει πρεμιέρα στα τέλη Ιουλίου μέσα από το τηλεοπτικό δίκτυο Lifetime. Παρά το γεγονός όμως ότι οφείλει σε μεγάλο βαθμό την αναγνωρισιμότητά της στη σχέση της με τον Κλούνεϊ, ουδέποτε θέλησε να το εκμεταλλευτεί μιλώντας δημόσια για εκείνον. «Δεν αφορά κανέναν. Η προσωπική ζωή είναι προσωπική» είχε δηλώσει κατά το παρελθόν.

ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...