Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ο θηλυκός Ικαρος!

Η Βρετανίδα Ασλεϊ Μπατλς πετάει πάνω από τη γη στα φτερά ενός αεροσκάφους και απογειώνει την αδρεναλίνη!

Η τόλμη είναι γένους θηλυκού! Αυτό αποδεικνύει μια πέρα για πέρα αληθινή Wonder Woman, η οποία αψηφά το ύψος και πετάει σαν θηλυκός Ικαρος χιλιάδες πόδια πάνω από τη γη. Η Ασλεϊ Μπατλς κρατάει το παγκόσμιο ρεκόρ για τις περισσότερες ώρες πτήσης πάνω -ναι, πάνω!- στα φτερά ενός αεροσκάφους, στο πλαίσιο του νέου εξτρίμ σπορ wing walking.225hj96j89

Πρόκειται για ένα σπορ που κυριολεκτικά απογειώνει την αδρεναλίνη, αφού ένα αεροσκάφος μεταφέρει τους συμμετέχοντες ανάμεσα στα σύννεφα, προσφέροντάς τους ουσιαστικά τα φτερά που τους λείπουν για να πετάξουν. Συγκρατημένοι από ένα λεπτό κοντάρι στο κέντρο του ανώτερου φτερού του αεροσκάφους, όσοι ξεπερνούν τον φόβο του ύψους έχουν τη δυνατότητα να να απολαύσουν την ασύγκριτη πανοραμική θέα, να πραγματοποιήσουν περίτεχνες φιγούρες και να φωτογραφηθούν σε απίστευτες πόζες.

Η Ασλεϊ Μπατλς κρατάει το παγκόσμιο ρεκόρ έχοντας συμπληρώσει τέσσερις ώρες και δύο λεπτά συνεχούς πτήσης. Η 29χρονη μετράει πάνω από εκατό πτήσεις στην καριέρα της και δεν δίστασε να πραγματοποιήσει ακόμα ένα ταξίδι μόλις λίγες μέρες μετά τον τραγικό χαμό μιας άλλης wing-walker. Η Τζέιν Γουίκερ έχασε τη ζωή της στα τέλη Ιουνίου, όταν το αεροσκάφος με το οποίο πετούσε συνετρίβη. Η Μπατλς όμως δεν έδειξε να πτοείται. Το περασμένο σαββατοκύριακο με περίσσιο θάρρος σκαρφάλωσε πάνω στο αεροσκάφος της και πραγματοποίησε μια εναέρια βόλτα πάνω από την Οκλαχόμα.

«Το wing walking είναι γι’ αυτούς που μπορούν να μη σκέφτονται πόσο ψηλά βρίσκονται πάνω από τη γη, πόσο πολύ κοντά στη γη φτάνουν ή πόσο δύσκολα μπορούν να μετακινηθούν πάνω στα φτερά» εξήγησε η ίδια, ομολογώντας ότι εκείνη βασίζεται κυρίως στη σωματική και πνευματική της δύναμη.

Η ατρόμητη Μπατλς αντιμετωπίζει ταχύτητες που ξεπερνούν τους 70 κόμβους, καθώς προσπαθεί να παραμείνει χαμογελαστή πάνω στα φτερά του αεροσκάφους, ενώ αυτό πραγματοποιεί σπειροειδείς κινήσεις, ελιγμούς ή πετάει ανάποδα. «Οταν βρίσκομαι εκεί πάνω για τόση πολλή ώρα, σκέφτομαι τα πάντα. Από το τι θα φάω αργότερα μέχρι να απολαύσω απλώς τη στιγμή. Πολύ συχνά ακούω και μουσική. Φυσικά υπάρχει πάντα ο κίνδυνος μιας μηχανικής βλάβης. Ωστόσο παίρνουμε κάθε μέτρο προφύλαξης για ένα ασφαλές ταξίδι» λέει η Μπατλς, η οποία πραγματοποιεί περίπου δέκα σόου κάθε χρόνο έχοντας πάντα από κάτω ένα κοινό να την επευφημεί.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....