Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Ο έρωτας την οδήγησε στον θάνατο

Η άτυχη Κατερίνα Χαραμαρά πήγε στην Κύμη για χάρη του αρραβωνιαστικού της, που ήταν στο τιμόνι του μοιραίου τζιπ

Αδιανόητο τροχαίο! Νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση δύο από τους πέντε επιβάτες, νεκροί οι υπόλοιποι τρεις

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Κύμης και όχι μόνο από το πολύνεκρο τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, στο οποίο τρεις νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δύο νοσηλεύονται τραυματισμένοι σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση.

Ωστόσο, στο πένθος έχει βυθιστεί και η Πύλος, η γενέτειρα της 26χρονη καλλονής Κατερίνας Χαραμαρά, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή στο τροχαίο. Η όμορφη Κατερίνα είχε ακολουθήσει τον έρωτά της στην Κύμη, ήταν γραφτό της όμως να χάσει εκεί τη ζωή της. Είχε μετακομίσει εκεί για να είναι μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, τον οδηγό του μοιραίου τζιπ, Χρήστο Καραβά, 31 ετών. Το τραγικό στην ιστορία είναι πως εκείνος σώθηκε και είναι ο ένας από τους δύο τραυματίες.

Σχεδίαζαν να παντρευτούν

Το ζευγάρι δεν πρόλαβε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας όπως σχεδίαζε, ενώ πλήθος μηνυμάτων από φίλους κατακλύζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη.
Η πανέμορφη μελαχρινή κοπέλα ήταν κόρη του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Πύλου Νέστορος Θεόδωρου Χαραμαρά. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Κύμη βρέθηκε χθες και ο δήμαρχος Πύλου – Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης για να συμπαρασταθεί στην οικογένεια. Η κηδεία της θα γίνει σήμερα το απόγευμα στην Πυλία.

Την ίδια ώρα, στο νοσοκομείο δίνει τη δική του μάχη μετά το τροχαίο και o συνοδηγός Δημήτρης Δελούδης, 31 χρόνων, ενώ εκτός από την 26χρονη Κατερίνα στο τροχαίο «έσβησαν» ο Γιάννης Κατσής και ο Τάκης Καρατζής, ηλικίας 30 και 38 ετών, αντίστοιχα.
Στο μεταξύ, ρίγη προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως και αφορούν το μοιραίο δυστύχημα. Οι πέντε φίλοι επέστρεφαν από διασκέδαση, όταν για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, περίπου στις 8 το πρωί, μεταξύ Πλατάνας και Στομίου.

Επεσε από ύψος 4 μέτρων

Το τζιπ ερχόταν από το Αλιβέρι με προορισμό την Κύμη, όταν στην ευθεία του κεντρικού παραλιακού δρόμου εξετράπη, χτύπησε στο τσιμεντένιο κράσπεδο, αναποδογύρισε και σύρθηκε πάνω του για περίπου 20 μέτρα. Eπειτα έπεσε από ύψος 4 μέτρων στην παραλία.
Στο σημείο έφτασαν άμεσα η Πολιτική Προστασία του δήμου, η Πυροσβεστική, η Αστυνομία και το Λιμενικό. Το θέαμα που αντίκρισαν ήταν σοκαριστικό, αφού η κοπέλα είχε πεταχτεί έξω από το ανοιχτού τύπου τζιπ και επέπλεε νεκρή στα κύματα. Οι δύο άντρες που κάθονταν πίσω μαζί της ήταν καταπλακωμένοι από την οροφή και τις σιδεριές του αυτοκινήτου, ενώ ο οδηγός και ο συνοδηγός βρίσκονταν σε κατάσταση σοκ.

Το ανατριχιαστικό είναι ότι, σύμφωνα με κάτοικο της περιοχής, το τηλέφωνο ενός εκ των θυμάτων χτυπούσε συνεχώς και, όπως προέκυψε, ήταν ο πατέρας που έπαιρνε τον γιο του ενώ εκείνος ήταν ήδη νεκρός.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...