Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Ο ντελιβεράς που είχε αφοδεύσει σε ασανσέρ και πασάλειψε τους τοίχους μονοκατοικίας...

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυόμισι μήνες από εκείνο...

Ένοχος για βιασμό ο Ηλίας Μίχος – Αθώα η μητέρα της 12χρονης...

Ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον Ηλία Μίχο...

H Mαριαγάπη του «GNTM» μίλησε για την περιπέτεια με τον καρκίνο του...

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά αποκάλυψε πως πρόλαβε τον καρκίνο του...

Το πλυντήριο έκρυβε θησαυρό!

Πώς ένας Σύριος παραφύλαγε και κατάφερε να αρπάξει από 86χρονη 300.000 ευρώ!

Λύκος με μανδύα προβάτου αποδείχθηκε ο… καλοκάγαθος αλλοδαπός που φρόντιζε εδώ και αρκετό καιρό το σπίτι μιας ηλικιωμένης γειτόνισσάς του στο Χαλάνδρι και δήλωνε πάντα πρόθυμος να τη βοηθά! Ο 43χρονος από τη Συρία είχε αντιληφθεί ότι η 86χρονη γυναίκα είχε σηκώσει από την τράπεζα όλες τις οικονομίες της, ύψους περίπου 300.000 ευρώ (!), και τις έκρυβε στον κάδο του πλυντηρίου της! Σιγά-σιγά λοιπόν τις… ξέπλυνε όλες! Η ανυποψίαστη γριούλα είχε τυφλή εμπιστοσύνη στον πονηρό 43χρονο, χωρίς να φαντάζεται ότι την έκλεβε συστηματικά.

Ομως ο πονηρός Σύριος είχε καταφέρει -άγνωστο με ποιο τρόπο- να μάθει το πολύτιμο μυστικό που έκρυβε στο πλυντήριο ρούχων και άρχισε να βάζει χέρι στα 300.000 ευρώ. Φρόντιζε να αρπάζει μερικές χιλιάδες κάθε φορά, προκειμένου η 86χρονη να μην αντιληφθεί πως το κομπόδεμά της μειωνόταν σταδιακά, και μάλιστα άφηνε να φαίνονται έξω-έξω στον κάδο αρκετά μάτσα χαρτονομισμάτων, για να νομίζει η γριούλα ότι ήταν απείραχτα!

Με τα χρήματα που έκλεβε από το αυτοσχέδιο χρηματοκιβώτιο ο 43χρονος άρχισε να στέλνει εμβάσματα στους συγγενείς του στην πατρίδα του. Ετσι σταδιακά από τα 300.000 ευρώ απέμειναν στον κάδο του πλυντηρίου μόλις… 30.000 ευρώ! Ομως η 86χρονη γυναίκα κατάλαβε πως το κομπόδεμά της είχε μειωθεί δραματικά, με αποτέλεσμα να τον υποψιαστεί και να καταφύγει στην Αστυνομία προκειμένου να ζητήσει να γίνει έρευνα.

Οι αστυνομικοί της Αμεσης Δράσης έστησαν ενέδρα και μόλις είδαν τον αλλοδαπό να βγαίνει από τη μονοκατοικία της γερόντισσας, τον ακινητοποίησαν, τον υπέβαλαν σε σωματική έρευνα και βρήκαν στις τσέπες του ένα μάτσο χαρτονομίσματα! Ετσι ο 43χρονος αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι έκλεβε συστηματικά τις οικονομίες της ηλικιωμένης που τον είχε εμπιστευθεί και τις έστελνε στην οικογένειά του στη Συρία!

Το σεβαστό ποσό των 300.000 ευρώ ήταν οι οικονομίες μιας ζωής για την 86χρονη και προέρχονταν κατά κύριο λόγο από την εργασία του συζύγου της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, εδώ και αρκετό καιρό η ηλικιωμένη είχε φοβηθεί ότι θα χρεοκοπήσει η χώρα ή θα φορολογηθούν οι καταθέσεις και είχε σηκώσει το σύνολο των χρημάτων που είχε στην τράπεζα. Εκρυψε τον μικρό θησαυρό στον κάδο του πλυντηρίου ρούχων, πιστεύοντας πως κανείς δεν θα σκεφτεί να ψάξει εκεί. Οπως αποδείχθηκε όμως έκανε λάθος…

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

[email protected]

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....