Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο Ιωάννης Καραγεώργης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της...

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο...

Νεκρός από overdose ο πρώτος άντρας στη ζωή της πριγκίπισσας Βεατρίκης!

Ο γυναικάς Αμερικανός που λάτρευε τις κραιπάλες και υπήρξε...

Σαν Φρανσίσκο: Αφαντη ανήλικη κόρη κροίσου

Ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τη 16χρονη κόρη Αμερικανού κροίσου...

Αμαλία Ζαργιανάκη – Δραμουντάνη: H… καράτε Σταματάκαινα του «Σασμού»

Είναι η «γριά Σταματάκαινα» του «Σασμού», που συγκλόνισε στη...

Σεμινάρια μόδας και στα δικαστήρια

Οι στιλιστικές επιλογές του Γαβαλά, τα παπούτσια και τα looks με φόντο το κτίριο της Ευελπίδων

Τον συνέλαβαν, τον δίκασαν, τον φυλάκισαν και στο τέλος τον τιμώρησαν, αλλά εκείνος το αντιμετωπίζει πάντα με τόλμη και γοητεία, αφού μερικές από τις στιλιστικές επιλογές του Μr LAK κατά τη διάρκεια της δικαστικής του περιπέτειας στοιχίζουν ουκ ολίγα ευρώ. Ο άνθρωπος που δίδαξε τους Ελληνες να αγαπούν τη μόδα και το σολάριουμ όσες φορές κι αν χρειάστηκε να βρεθεί ενώπιον δικαστικών και εισαγγελικών αρχών ήταν πάντα ζηλευτά καλοντυμένος, με ρούχα και αξεσουάρ της τελευταίας λέξης της μόδας.

Η μοναδική παρατήρηση που θα μπορούσε ίσως να υπογραμμίσει κάποιος είναι η αδυναμία που δείχνει ο Λάκης Γαβαλάς στα αγαπημένα του καλοκαιρινά σκουρόχρωμα παπούτσια, τα οποία, σύμφωνα με το φωτογραφικό υλικό που έχει συλλέξει η «Espresso της Κυριακής» τα έχει φορέσει ακόμα και μέσα στον χειμώνα με μπεζ καλτσάκια! Οπως φαίνεται, ο εκκεντρικός επιχειρηματίας έχει μεγάλη αδυναμία στα πανάκριβα παπούτσια του, τα οποία πρώτη φορά λάνσαρε στη μεγάλη γιορτή της μουσικής και στα βραβεία Mad το καλοκαίρι του 2010.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των επισκέψεών του στις δικαστικές αίθουσες, αλλά τόσο μέσα όσο και έξω από τη φυλακή, όπου παρέμεινε τουλάχιστον δεκατέσσερις μήνες, ο Λάκης Γαβαλάς κράτησε το ίδιο σοκολατί χρώμα στο δέρμα και φόρεσε ένα σημαντικό μέρος της «χρυσής» γκαρνταρόμπας του. Ετσι, επώνυμα φουλάρια, πανάκριβα παρκά και γιλέκα, γυαλιά ηλίου κορυφαίων οίκων αλλά και παντελόνια δικής του υπογραφής συνδυάστηκαν άψογα από εκείνον, με αποτέλεσμα να κερδίσει από την πρώτη κιόλας στιγμή επάξια τον τίτλο του πιο καλοντυμένου.

3 Δεκεμβρίου του 2011, ξημερώματα στο Κολωνάκι, λίγο μετά τη διασκέδασή του μαζί με τους επώνυμους φίλους του στο πρώτο τραπέζι του «Διογένη», ο Λάκης Γαβαλάς συλλαμβάνεται για χρέη προς το Δημόσιο. Τότε οι οφειλές του ανέρχονταν στο ποσό περίπου του 1,5 εκατ. ευρώ. Η είδηση κάνει γρήγορα τον γύρο της νυχτερινής και lifestyle Αθήνας, με αποτέλεσμα οι φωτογράφοι να στηθούν έξω από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων. Ο Λάκης Γαβαλάς φοράει, λόγω της εποχής, χειμωνιάτικο γιλέκο πασίγνωστης εταιρείας του εξωτερικού, σακάκι στο ίδιο χρώμα, μπεζ παντελόνι και εκπληκτικό φουλάρι σε πορτοκαλί-μπεζ αποχρώσεις. Την προσοχή όμως αποσπούν τα κοκάλινα στρογγυλά γυαλιά ταρταρούγα, τα οποία λίγους μήνες μετά πολλά fashion boys θα καταφέρουν να αποκτήσουν.

26 και 27 Ιανουαρίου 2012 ,ένα 24ωρο γεμάτο δικαστικές επισκέψεις, αφού ο Λάκης Γαβαλάς για παράδοξο λόγο ενώ θα αφεθεί ελεύθερος, θα συλληφθεί ξανά. Ο επιχειρηματίας είχε οδηγηθεί το μεσημέρι της Παρασκευής 27 Ιανουαρίου στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, καθώς είχε συλληφθεί μία ημέρα πριν στο Κολωνάκι από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής για χρέη προς το Δημόσιο, συνολικού ύψους 7.597.233,96 ευρώ. Το δικαστήριο τον άφησε ελεύθερο και όρισε δικάσιμο για τις 9 Φεβρουαρίου του 2012, αφού το αδίκημα ήταν πλημμέλημα. Κατά την έξοδό του όμως από τον εισαγγελέα που τον άφησε ελεύθερο συνέβη το εξής: Οι μέχρι τότε φρουροί του από την Ασφάλεια Αττικής άλλαξαν βάρδια και τους αντικατέστησαν άντρες της Οικονομικής Αστυνομίας, που τον περίμεναν για να του περάσουν εκ νέου χειροπέδες, καθώς εκκρεμούσαν και χρέη, ύψους περίπου 150.000 ευρώ, από μη απόδοση ΦΠΑ για το 2011, αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος.

Ετσι ο Λάκης Γαβαλάς ξαναγύρισε στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, ενώ λίγες ώρες μετά θα οδηγηθεί στις φυλακές Μαλανδρίνου, όπου θα παραμείνει μερικές ημέρες και στη συνέχεια θα αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους και εγγύηση. Ο Μr LAK σε αυτό το μπες-βγες εμφανίστηκε με γκρι παρκά ψαροκόκαλο, αθλητική φόρμα δικής του υπογραφής, συνδυασμένη με φίνο φουλάρι σε σιέλ και γκρι αποχρώσεις, και μαύρα γυαλιά ηλίου.

25 Απριλίου 2012 στο Κολωνάκι ο Λάκης Γαβαλάς θα συλληφθεί ξανά, μόνο που αυτή τη φορά την περιπέτεια θα ζήσει και η αγαπημένη του αδελφή Νότα. Τα δύο αδέλφια διώκονται για ανακριβή απόδοση ΦΠΑ. Συγκεκριμένα, το ύψος της οφειλής ανερχόταν στο ποσό των 2.214.188,24 ευρώ. Ο Λάκης Γαβαλάς -σε πιο ανοιξιάτικους τόνους- θα εμφανιστεί με μπεζ παντελόνι, ίδιο με αυτό που φορούσε στην πρώτη του σύλληψή τον Δεκέμβριο του 2011, τα αγαπημένα του παπούτσια με το πλεκτό σημείο στο κουντεπιέ, κοντό μάλλινο τζάκετ και γυαλιά με βραχίονες σε πορτοκαλί. Για τον επιχειρηματία που έφερε όλες τις μεγάλες εταιρείες ένδυσης του εξωτερικού στην Ελλάδα είναι η στιγμή που θα οδηγηθεί ξανά στη φυλακή του Κορυδαλλού και θα παραμείνει εκεί τουλάχιστον 14 μήνες.

12 Απριλίου 2013 αρχίζει το δικαστήριο για τις οφειλές του προς το Δημόσιο. Στο τέλος των ακροαματικών διαδικασιών, λίγους μήνες μετά, ο Λάκης Γαβαλάς θα καταδικαστεί με ποινή φυλάκισης 7ετών, αλλά με αναστολή στην έφεσή του. Την ημέρα εκείνη ο επιχειρηματίας με τα πανάκριβα γούστα θα καταφέρει με το χολιγουντιανό στιλ του να αποδείξει σε όλους πως η φινέτσα και το γούστο είναι θέμα DNA και όχι παιδείας, όπως υποστηρίζουν πολλοί. Ο Λάκης Γαβαλάς θα εμφανιστεί με νέο, πιο μοντέρνο και ξανθό λουκ στα μαλλιά, ενώ η επιλογή του κοστουμιού σε συνδυασμό με το καρό πουκάμισο και το μεταξωτό φουλάρι θυμίζει κάτι από Ντέιβιντ Μπέκαμ. Την ημέρα εκείνη όμως η ταλαιπωρία για τον Μr LAK θα συνεχιστεί, αφού δεν θα προλάβει να πληρώσει την εγγύηση, με αποτέλεσμα να κάνει τριήμερο ξανά στη φυλακή.

25 Ιουνίου 2013 ο Λάκης αποφυλακίζεται, ύστερα από δεκατέσσερις μήνες στο ψυχρό κελί της φυλακής. Είναι χαμογελαστός, δείχνει ανανεωμένος και έτοιμος για μια καινούργια αρχή. Γι’ αυτό επιλέγει να φορέσει ένα μπλουζάκι με στάμπα ειδικά φτιαγμένη για εκείνον, με το χαρακτηριστικό «FREE DA», τα αγαπημένα του παπούτσια, καρό τζόκεϊ και βερμούδα, ώστε να φαίνονται η καλοσχηματισμένες γάμπες του.

17 Ιουλίου 2013 ο επιχειρηματίας θα οδηγηθεί ξανά στα δικαστήρια, καθώς είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης προς το Δημόσιο, ύψους 1,5 εκατ. ευρώ, για να αφεθεί τελικά και πάλι ελεύθερος. Ο Λάκης Γαβαλάς για τη νέα αυτή περιπέτεια θα φορέσει ακόμα μία φορά τα αγαπημένα-γούρικα παπούτσια του, λευκό πουκάμισο και γιλέκο με φερμουάρ, μαύρο buggi παντελόνι, ζώνη με ασημένια τρουκς και πορτοκαλιά στρογγυλά γυαλιά.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...