«Ελεύθερος» από τον «Δικέφαλο» ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης!

Ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ είναι από χθες ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, σύμφωνα με απόφαση της πρωτοβάθμιας επιτροπής επίλυσης οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ! Το θέμα βέβαια είναι καθαρά τυπικό και αφορά το προηγούμενο συμβόλαιο του διεθνούς επιθετικού, ο οποίος τον περασμένο Μάρτιο συμφώνησε με τη διοίκηση για επέκταση της συνεργασίας του μέχρι το 2017.

* Αύριο και όχι την Παρασκευή θα γίνει το φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην Καλαμαριά με αντίπαλο τον Απόλλωνα, κατόπιν αιτήματος της Αστυνομίας και υπό τον φόβο επεισοδίων για να μη συμπέσει με τον αγώνα Αρης – Ρόμα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η ώρα έναρξης παραμένει η ίδια (21.00).

* Την επίσημη παρουσίαση των χορηγών της έκανε χθες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ που εκπροσωπήθηκε από τον Ζήση Βρύζα. «Εμείς δεν τους βλέπουμε απλώς επαγγελματικά. Τους θέλουμε συνοδοιπόρους, να αισθάνονται μέλη της οικογένειάς του» τόνισε ο πρόεδρος του «Δικεφάλου», ενώ σε ερώτηση αν βοηθάει η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη παραδέχθηκε ότι ο ομογενής επιχειρηματίας προσελκύει νέους χορηγούς.

* Προπόνηση με ανεβασμένη ένταση έκαναν χθες το πρωί οι παίκτες που «κόπηκαν» από το χθεσινοβραδινό φιλικό με τη Νις.

* Σύμφωνα με δημοσίευμα της ουκρανικής ιστοσελίδας «segodnya.ua», ο διεθνής ποδοσφαιριστής Αλεξάντερ Αλίεφ απέρριψε πρόταση του ΠΑΟΚ, ύψους 800.000 ευρώ ετησίως, επειδή στη Ντιναμό Κίεβου αμείβεται 2,5 φορές περισσότερο.

Π.Κ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Πολεοδομική «βόμβα» στην Αθηναϊκή Ριβιέρα – Αποκάλυψη της Espresso με ντοκουμέντα

Είναι το γνωστότερο ξενοδοχείο-φάντασμα της Ελλάδας. Από τη δεκαετία...

Κι όμως είναι 60 χρόνων! Αναστατώνει τα πλήθη γνωστή τραγουδίστρια της ελληνικής σόουμπιζ!

Η τραγουδίστρια προσέχει τη διατροφή της ενώ γυμνάζεται συστηματικά και ιδού τα αποτελέσματα!

Αδελφή Μπάμπη Λαζαρίδη: «Ο ανιψιός μου, μου έστειλε μήνυμα και μου ζήτησε να μην κάνω μήνυση και αγωγή»

Μετά το ξέσπασμα της αδελφής του Μπάμπη Λαζαρίδη, Λίτσας για τις αποκαλύψεις της Αγγελικής Ηλιάδη περί ξυλοδαρμού της από τον αείμνηστο επιχειρηματία επανήλθε με νέες δηλώσεις.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξεσπάει – «Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ φαίνεται να περνάει δύσκολες στιγμές. Τι συνέβη στον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ;

Αναστασοπούλου – Πανόπουλος: Τα ντουέτα, το κοινό πάρτι γενεθλίων και οι φήμες που φουντώνουν

Η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Δημήτρης Πανόπουλος φαίνεται πως...