Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

SHOWBIZ

Εξόρμηση στην παραλία λίγο πριν από τον πελαργό

30/04/2019 - 14:55 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

❱❱ Τον μικρό Αντώνη Βαρδή πρόκειται να κρατήσουν στην αγκαλιά τους σε λίγες μέρες ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφιδά.

Το όμορφο ζευγάρι, το οποίο έχει αποκτήσει μαζί ήδη μία κόρη, την τρίχρονη Κατερίνα, πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού με την άφιξη του γιου του η οικογένεια θα μεγαλώσει κατά ένα μέλος. Μάλιστα, ο Γιάννης -όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν- θα δώσει στον γιο του το όνομα του αξέχαστου πατέρα του.

Χθες, η οικογένεια Βαρδή εκμεταλλεύτηκε τον ηλιόλουστο καιρό και έκανε μια εξόρμηση στην παραλία! Η Νατάσα και η μικρή Κατερίνα απόλαυσαν το πρώτο τους μπάνιο αλλά και τα παιχνίδια στην άμμο! Η όμορφη σύζυγος του Γιάννη είναι πλέον με την κοιλιά στο… στόμα και  -όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που τράβηξε ο τραγουδιστής- σχεδόν έτοιμη να γεννήσει! «Οι αγάπες μου, τα κορίτσια μου» σχολίασε στην ανάρτησή του ο Βαρδής.