«Singing in the rain» και διακοπή της συναυλίας της Ζουγανέλη

❱❱ Ο «Αντίνοος» διέκοψε συναυλία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη!

Το νέο κύμα κακοκαιρίας που σαρώνει τη χώρα τίναξε στον αέρα το προγραμματισμένο live της τραγουδίστριας στα Λιπάσματα Δραπετσώνας, απογοητεύοντας τους χιλιάδες θαυμαστές της που χόρευαν και διασκέδαζαν με την καρδιά τους.

Η έντονη βροχή ξέσπασε μόλις σκοτείνιασε, τη στιγμή που το κέφι ήταν στα «κόκκινα», με την κόρη του Γιάννη Ζουγανέλη να δίνει… πόνο στο κοινό ερμηνεύοντας τις μεγάλες επιτυχίες της.

Αρχικά, οι πρώτες στάλες δεν πτόησαν τον κόσμο, που την αποθέωνε επί σκηνής, όταν όμως το μπουρίνι θέριεψε, οι διοργανωτές και οι τεχνικοί ήχου αποφάσισαν να τερματίσουν τη συναυλία, τρέχοντας πανικόβλητοι να σώσουν τα μηχανήματα.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα μπορούσε να συνεχίσει το singing in the rain, ωστόσο συμμορφώθηκε κ εκείνη με τους κανόνες προστασίας.

Λόγω των έγκαιρων προγνωστικών της ΕΜΥ που προειδοποιούσε για σφοδρή κακοκαιρία και ισχυρές βροχοπτώσεις το βράδυ της Τρίτης υπήρξαν σκέψεις για αναβολή της συναυλίας, αφού ο πολυχώρος πολιτισμού είναι ανοιχτός.

Τελικά, το πράσινο φως δόθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη, όταν οι φαν της Ελεωνόρας Ζουγανέλη κατέφθασαν μαζικά και αρκετά νωρίς στο πρώην εργοστάσιο λιπασμάτων, γεμίζοντάς το μέσα σε λίγη ώρα.

Νωρίτερα η τραγουδίστρια είχε ευχηθεί μέσω Instagram να σταματήσει η βροχή για να εξελιχθεί ομαλά η βραδιά, όμως φαίνεται πως ο «Αντίνοος» δεν την άκουσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.