Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πρωινός «απολογισμός» του κυρίου «Αλλου Ανθρώπου»

«Δεν σου κάνω τον άγιο, αχ, αμάρτησα...» λέει το...

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει πρεμιέρα στο Anodos αυτή την Πέμπτη 28/3

Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Anodos...

Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ στον Βύρωνα με τη Μαρίνα Σάττι

Στους ρυθμούς του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού κινείται το Eurojackpot....

«Ψυχοκόρες»: Ο γοητευτικός απατεώνας Τάσος Μέρμηγκας

Όσα θα δούμε στο αποψινό διπλό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Ο Τάσος...

Ο «Mr Mission Impossible» στην Ελλάδα, με taxi driver τον Λυβικό

❱❱ Ο αοιδός πήρε κούρσα τον σταρ και πήγαν Μυκήνες, Επίδαυρο και ΜετέωραΑπό τον
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

O Τέο Πένγκλις στην Ελλάδα με… taxi driver τον Σταύρο Λιβυκό! Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τις προάλλες πολλούς Αθηναίους -και όχι μόνο- που συνάντησαν μπροστά τους έναν διεθνούς φήμης ηθοποιό μαζί έναν πρώην λαϊκό τραγουδιστή και νυν… ταξιτζή!

Ο λόγος για τον ελληνικής καταγωγής «Mr Mission Impossible» Τέο Πένγκλις, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην Ελλάδα και πολλές από τις μετακινήσεις του στην πρωτεύουσα και σε διάφορα αρχαιολογικά μέρη της χώρας μας έχει αναλάβει ο Σταύρος Λιβυκός, ο οποίος έχει αφήσει εδώ και καιρό το τραγούδι για το τιμόνι του επαγγελματία… taxi driver.

«Προσωπικά δεν γνώριζα τον Σταύρο ως τραγουδιστή, άλλα τον είδα πρόσφατα σε διάφορα βίντεό του, τα οποία υπάρχουν στο YouTube, και διαπίστωσα πόσο κεφάτος είναι ως καλλιτέχνης και μάλιστα με μεγάλη απήχηση στο κοινό του, όχι μόνο στην Ελλάδα, και στη Βουλγαρία…» λέει στην «Espresso» ο Τέο Πένγκλις, που με οδηγό τον Σταύρο Λιβυκό, επισκέφθηκε τις Μυκήνες, την Επίδαυρο και τα Μετέωρα.

teo 5

Ο ηθοποιός, που ξεχώρισε στις τηλεοπτικές «Επικίνδυνες αποστολές» φορώντας διάφορες μάσκες και αποκαλύπτοντας στο τέλος κάθε επεισοδίου το πρόσωπό του, δηλώνει ότι δεν βρίσκει καθόλου υποτιμητικό το να κάνει ένας καλλιτέχνης και κάποια άλλη δουλειά για τα προς το ζην: «Είναι προς τιμήν του Σταύρου που εργάζεται και δεν κάθεται σπίτι να περιμένει πότε θα χτυπήσει το τηλέφωνό του για να πάει να τραγουδήσει. Αλλωστε, όπως γνωρίζω, το τραγούδι στην Ελλάδα περνάει μεγάλη κρίση και τα μεροκάματα είναι πολύ λίγα. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι στη νέα του δουλειά τον εμπιστεύομαι, γιατί ως οδηγός ταξί είναι πολύ επαγγελματίας και παράλληλα ως άνθρωπος είναι ιδιαίτερα ζεστός και φιλικός, και μέσα στο ταξί του σε κάνει να περνάς καλά, χωρίς να είναι ενοχλητικός».

teo 2

Πάντως, και ο ίδιος ο Σταύρος Λιβυκός, μιλώντας στην εφημερίδα μας, τονίζει ότι κάνοντας αυτήν τη δουλειά κερδίζει τον σεβασμό και την εκτίμηση των παιδιών του, που σπουδάζουν στο πανεπιστήμιο, ενώ παράλληλα προτρέπει και άλλους συναδέλφους του «που προτιμάνε να… ψοφάνε της πείνας, να ακολουθήσουν το παράδειγμά του και να βγάλουν τίμια το ψωμάκι τους…»

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια: 

offer

Τα «καρφιά» του για τους νέους ηθοποιούς που «ψάχνονται» στο Λος Αντζελες

Το φιλόξενο σπίτι του Τέο Πένγκλις στο Λος Αντζελες είναι γνωστό στους Ελληνες ηθοποιούς, οι οποίοι τα τελευταία 10 χρόνια αναζητούν την τύχη τους στο Χόλιγουντ. Ομως ο διεθνούς φήμης πρωταγωνιστής -που εκτός από πολύ ζεστός οικοδεσπότης είναι και καλός μάγειρας, και μάλιστα έχει γράψει και βιβλίο με τις σπεσιαλιτέ του- δεν έχει την καλύτερη γνώμη για τους περισσότερους Ελληνες καλλιτέχνες και φιλοξενουμένους τους.

«Σπαταλάς τον χρόνο σου και τα ωραία σου λεφτά για να τους υποδεχτείς, να τους σερβίρεις τα καλύτερα και εκείνοι δεν σου λένε ένα ευχαριστώ…» μας λέει με παράπονο και εξηγείται: «Δεν θα ξεχάσω έναν ηθοποιό που βρίσκεται στο Λος Αντζελες, κυρίως για να κάνει ταινίες, ο οποίος ήρθε στο σπίτι μου, έφαγε… ακόμη και το τραπέζι χωρίς να πει ένα απλό “thank you”. Δεν κοστίζει τίποτα το να πεις ένα ευχαριστώ από την καρδιά σου, αλλά, όπως έχω καταλάβει, οι Ελληνες ηθοποιοί δεν το έχουν στο λεξιλόγιό τους…»

Οσο για το πόσο εύκολο είναι ένας Ελληνας ηθοποιός να κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ, ο Τεό είναι κάθετος.

«Είναι πολύ δύσκολο, μέχρι αδύνατο! Κι αυτό γιατί, αν υποθέσουμε ότι θα πάρεις την πράσινη κάρτα για να δουλέψεις, κάτι που είναι δύσκολο, καθώς τα αμερικανικά σωματεία κινηματογράφου είναι πολύ σκληρά, η συνέχεια δεν θα είναι καθόλου εύκολη. Οι ευκαιρίες είναι ελάχιστες και ο συναγωνισμός τεράστιος, διότι στο Χόλιγουντ έρχονται καθημερινά νέοι ηθοποιοί από όλον τον κόσμο. Τον ρόλο θα τον πάρει ο πιο τυχερός αλλά και ο πιο καταρτισμένος. Και δυστυχώς, όπως έχω καταλάβει, οι Ελληνες ηθοποιοί -που ήδη έχουν ένα μειονέκτημα με την αγγλική προφορά τους- βιάζονται να… γίνουν και δεν μελετάνε. Εγώ έκανα 10 χρόνια για να πάρω έναν σοβαρό ρόλο κι όλα αυτά τα χρόνια σπούδαζα ηθοποιός στη σχολή του Μίλτον Κατσέλας. Ακόμη σήμερα, όταν έχω χρόνο, σπουδάζω ηθοποιία» υποστηρίζει και μας καταθέτει ένα περιστατικό αχαριστίας που έζησε πρόσφατα με έναν νεαρό Ελληνα ηθοποιό: «Πριν από λίγο καιρό με παρακαλούσε να του δώσω συστατική επιστολή για να πάρει πράσινη κάρτα και τώρα που βρίσκομαι στην Ελλάδα τον κάλεσα σε ένα πάρτι, που δόθηκε προς τιμήν μου και μου το έπαιξε σταρ. “Θα ‘ρθω, δεν θα ‘ρθω” και μετά εξαφανίστηκε, χωρίς ένα τηλέφωνο για να δικαιολογηθεί. Τέτοιο καλάμι…»

teo 3

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...