Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η «βασίλισσα» της Σαβάνα

❱❱ Η θυελλώδης ζωή της Αλεξανδράκη, που αποφάσισε να πετάξει τα… μανό και να κάνει παρέα (τηλεοπτικά) με… Κροκόδειλους

Το απόλυτο sex symbol Δήμητρα Αλεξανδράκη πήγε Μαδαγασκάρη! Η Κρητικιά καλλονή, η οποία έγινε γνωστή από το «Next Top Model» του ΑΝΤ1, αποφάσισε να δοκιμάσει τις αντοχές της στο «Nomads», το οποίο έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης, με την ίδια να εντάσσεται στην ομάδα των Κροκόδειλων, οι οποίοι έχασαν στην πρώτη δοκιμασία και οδηγήθηκαν στην αφιλόξενη περιοχή Σαβάνα.

Αφησε, λοιπόν, πίσω τη χλιδάτη ζωή και τον αγαπημένο της Δημήτρη Μηλιώνη, για να κυνηγήσει τη νίκη και το τρόπαιο των 150.000 ευρώ, με εφόδιο το πείσμα της και την καλή -λόγω γυμναστικής- φυσική της κατάσταση.

Βλέπετε, το μοντέλο υπήρξε πανελλήνια πρωταθλήτρια στο τζούντο, παίζει paintball, τρέχει με αγωνιστικά αυτοκίνητα, λατρεύει την ιππασία και κάνει aerial yoga.

26 27 f2 0

Η Δήμητρα από μικρή διέθετε έντονη προσωπικότητα και της άρεσαν οι προκλήσεις. Στο Δημοτικό ξύρισε το κεφάλι της γουλί με το ξυραφάκι του μπαμπά της, επειδή οι συμμαθητές της έλεγαν πως… κώλωνε να το κάνει. Σε ηλικία 14 χρόνων εργάστηκε part time για το χαρτζιλίκι της μοιράζοντας φυλλάδια, μέχρι που δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον εργοδότη της κι έφυγε τρέχοντας. Στο… μενού του έντονου παρελθόντος της περιλαμβάνεται μια μπουνιά (!) που έριξε σε άντρα στα 16 της και η απειλή με μαχαίρι σε γυναίκα που γλυκοκοίταζε τον τότε φίλο της. Επίσης, σκαρφάλωσε στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας, επειδή ο σύντροφός της εκείνη την περίοδο δεν σήκωνε τα τηλέφωνα κι εκείνη νόμισε πως κάτι του είχε συμβεί.

Το εφηβικό όνειρό της

Μεγαλώνοντας, το άλλοτε «αγριοκάτσικο» μεταμορφώθηκε σε ένα εντυπωσιακό κορίτσι με κορμί-κόλαση! Οταν κέρδισε τον τίτλο της Μις Γιανγκ στον διαγωνισμό Μις Πελοπόννησος το 2008, ήταν σαν να πραγματοποιήθηκε το εφηβικό της όνειρο, τότε που στεκόταν μπροστά στον καθρέφτη, έβαζε στα μαλλιά της ένα ψεύτικο στέμμα και ονειρευόταν πως ήταν στα καλλιστεία. Το 2009 η συμμετοχή της στο «Next Top Model» του ΑΝΤ1 έγινε το διαβατήριό της για τον κόσμο του θεάματος. Το τηλεοπτικό κοινό υποκλίθηκε στην ομορφιά της και τότε ξεκίνησε η καριέρα της: φωτογραφίσεις, ταξίδια στο εξωτερικό, συμμετοχές σε επιδείξεις μόδας και εμφανίσεις σε βιντεοκλίπ. Η αμερικανική έκδοση του περιοδικού «Esquire» μάλιστα την επέλεξε ως ένα από τα αγαπημένα του μοντέλα.

26 27 f5 0

Εναν χρόνο μετά το reality, η συμμετοχή της στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς Miss Model of the World 2010, όπου κατέκτησε την έκτη θέση, της έδωσε περισσότερο αέρα και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση!

Η πρώτη φορά που απασχόλησε τα media με την προσωπική ζωή της ήταν με τον τραγουδιστή Διονύση Μακρή, σχέση που κράτησε μόνο έναν χρόνο. Το 2012 στη Μύκονο, Ρώσος μεγιστάνας, γοητευμένος από την ομορφιά της, της έκανε δώρα αξίας 37.000 ευρώ! Εναν χρόνο αργότερα, η Δήμητρα οδηγήθηκε με χειροπέδες στον εισαγγελέα, επειδή αστυνομικοί ισχυρίστηκαν πως δέχτηκαν απειλές όταν την τσάκωσαν να περνά με κόκκινο έχοντας πιει λίγο παραπάνω. «Δέχτηκα επίθεση από αστυνομικούς, με σέρνανε με τις χειροπέδες. Εχω μώλωπες στο αριστερό μου χέρι. Η μόνη μου απειλή ήταν ότι τους είπα ότι θα τους κάνω αναφορά στο τμήμα» ανέφερε τότε στις κάμερες. Από το 2014 η σέξι Δήμητρα βρίσκεται σε σχέση με τον επιχειρηματία Δημήτρη Μηλιώνη, με τον οποίο συζούν, ταξιδεύουν συχνά και κάνουν όνειρα για οικογένεια.

offer

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...