Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

Σοκ στη Μαδαγασκάρη!

❱❱ Θρίλερ με την Αλεξανδράκη που θέλει να φύγει από το «Nomads» εξαιτίας του ΜηλιώνηΘρίλερ με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη στο «Nomads». Το τηλεφώνημα που περίμενε από τον σύντροφό της Δημήτρη Μηλιώνη, το οποίο δεν έγινε ποτέ, φαίνεται πως έβαλε ψύλλους στα αυτιά του εκρηκτικού μοντέλου, οδηγώντας τη στην απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς από το reality περιπέτειας του ΑΝΤ1.

Μια απόφαση που ανακοίνωσε η ίδια στο live της Κυριακής, λίγα δευτερόλεπτα αφού είχε μάθει από τον παρουσιαστή Σάββα Πούμπουρα πως το τηλεοπτικό κοινό την ψήφισε ώστε να παραμείνει στο παιχνίδι και να ενταχθεί στην ομάδα των Επίλεκτων που θα αντιμετωπίσει τους Εισβολείς, δηλαδή τους πρώην «Survivors». Εμφανώς συγκινημένη η Δήμητρα Αλεξανδράκη εξήγησε ότι της λείπει πολύ ο σύντροφός της, τον οποίο δεν έχει αποχωριστεί ξανά για τόσο μεγάλο διάστημα τα τέσσερα χρόνια που είναι ζευγάρι. «Δεν αντέχω μακριά του. Θέλω να αποχωρήσω» είπε χαρακτηριστικά, με τον παρουσιαστή να προσπαθεί να τη μεταπείσει.

Ούτε ένα τηλεφώνημα

Το γεγονός ότι στο πλαίσιο της επικοινωνίας που είχαν οι «Νομάδες» με δικούς τους ανθρώπους η Δήμητρα δέχτηκε τηλεφώνημα από φίλη της και όχι από τον αγαπημένο της -ο οποίος, όπως έγραψε η «Espresso» την προηγούμενη εβδομάδα, ήταν απασχολημένος κάνοντας βόλτες με τη Σταρ Ελλάς 2018 Ιωάννα Μπέλλα- έφερε την παίκτρια στα όριά της κάνοντάς την να πάρει δραστικές αποφάσεις. Οπως ακούστηκε χθες στην εκπομπή «Πρωινό», η ίδια βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο χωρίς το κινητό της και οι ιθύνοντες του πρότζεκτ προσπαθούν να την πείσουν να παραμείνει. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», το μοντέλο πείστηκε προς στιγμήν και επέστρεψε χθες στα γυρίσματα του reality. Ωστόσο, έπειτα από λίγες ώρες ζήτησε ξανά να αποχωρήσει, με τους υπευθύνους της παραγωγής να πέφτουν πάλι πάνω της προσπαθώντας να της αλλάξουν γνώμη.

Μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές το θρίλερ συνεχιζόταν και κανείς δεν ήξερε αν η Δήμητρα θα έφτιαχνε τελικά τις βαλίτσες της για να επιστρέψει στην Ελλάδα. 

Πάντως, θεωρείται μάλλον απίθανο το μοντέλο να πληροφορήθηκε κάτι για το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» σχετικά με τα νυχτοπερπατήματα του συντρόφου της με την Ιωάννα Μπέλλα το διάστημα που εκείνη απουσιάζει στη Μαδαγασκάρη, αφού η ίδια δεν έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο, καθώς της έχουν πάρει το κινητό τηλέφωνο. Για να δούμε πώς θα το πάρει όταν μάθει τα καθέκαστα…

Η ΜΠΕΛΛΑ «ΕΚΑΨΕ» ΤΟ ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Την ίδια ώρα που συμβαίνουν αυτά στη Μαδαγασκάρη, η Ιωάννα Μπέλλα, η οποία φέρεται ότι είναι η πέτρα του σκανδάλου στη σχέση της Δήμητρας Αλεξανδράκη με τον Δημήτρη Μηλιώνη, συνεχίζει τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της και εκτός Ελλάδας. Η Σταρ Ελλάς για το 2018 περπάτησε στο κόκκινο χαλί των MTV Europe Music Awards και ήταν άκρως εντυπωσιακή! Με πένσιλ μάξι φούστα και κρουαζέ κροπ τοπ μαγνήτισε τα βλέμματα όλων όσοι βρέθηκαν την Κυριακή το βράδυ στο Μπιλμπάο για την 25η απονομή των ευρωπαϊκών μουσικών βραβείων. Την κορυφαία μουσική εκδήλωση παρουσίασε η Αμερικανίδα ηθοποιός Χέιλι Στάινφελντ και μεγάλη νικήτρια της βραδιάς αναδείχθηκε η Καμίλα Καμπέγιο, η Μεξικανοκουβανή τραγουδίστρια, η οποία κέρδισε τέσσερα βραβεία ενώ ήταν υποψήφια για έξι!

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...