Τρέχει και δεν φτάνει ο Φώτης Μεταξόπουλος

SHOWBIZ
Θα πρωταγωνιστούν τα δύο εγγόνια του, οι γιοι του Πάνος και Κοσμάς, η κόρη του Κατερίνα, αλλά και ο ίδιος

Τρέχει και δεν φτάνει ο Φώτης Μεταξόπουλος

❱❱ Ο σπουδαίος χορευτής και χορογράφος ετοιμάζεται να ανεβάσει βιογραφικό μιούζικαλ, στο οποίο θα συμμετάσχει όλη η οικογένειά του

Από την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Τρεις γενιές πάνω στο ίδιο σανίδι! Οπως πρώτη είχε γράψει η «Espresso», ο Φώτης Μεταξόπουλος κάνει τη ζωή του μιούζικαλ, το οποίο θα δούμε σύντομα σε μεγάλο αθηναϊκό θέατρο.

Αυτό το διάστημα ο σπουδαίος χορευτής και χορογράφος τρέχει και δεν φτάνει, καθώς από τη μία επιμελείται τις τελευταίες λεπτομέρειες στο σενάριο και από την άλλη ετοιμάζεται -μετά τις γιορτές- να κάνει οντισιόν, προκειμένου να βρει τους κατάλληλους ανθρώπους που θα δώσουν σάρκα και οστά στο όραμά του.

Ωστόσο, έχει ήδη αποφασίσει πως τα εγγόνια του Φώτης και Αντώνης θα τον υποδυθούν στο σανίδι σε παιδική ηλικία, την εποχή δηλαδή που εκείνος έκανε δουλειές του ποδαριού για να βοηθήσει την οικογένειά του.

Τότε που γυάλιζε παπούτσια, πήγαινε με ποδήλατο ρούχα στα πλυντήρια και έπαιρνε πουρμπουάρ, αλλά και τότε που έφτιαχνε τσιμεντόλιθους στην Πετρούπολη. Τη σκυτάλη θα πάρει ο γιος του χορογράφου Κοσμάς, ο οποίος θα τον ενσαρκώσει σε ηλικία 19 ετών, δηλαδή στο ξεκίνημα της καριέρας του, όταν άρχισε να χορεύει, όχι όμως με δικό του μπαλέτο, και κατόπιν ο άλλος γιος του, ο Πάνος, θα αναλάβει δράση ως Φώτης την περίοδο που εκείνος έκανε τις μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες του μέσα από τα μιούζικαλ που άφησαν εποχή.

Στην παράσταση θα συμμετάσχει και η κόρη του κορυφαίου χορευτή και χορογράφου Κατερίνα, η οποία θα κρατήσει έναν από τους βασικούς γυναικείους ρόλους. Ο Φώτης Μεταξόπουλος θα ανέβει στη σκηνή υποδυόμενος τον εαυτό του σήμερα και είναι αυτός που θα κλείσει την παράσταση. 

Προς το παρόν είναι υπό συζήτηση αν το βιογραφικό μιούζικαλ θα ανέβει όλη την καλοκαιρινή σεζόν στην Αθήνα ή θα κάνει περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, προκειμένου στη συνέχεια να περιοδεύσει σε όλη τη χώρα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ