Τελευταίο «αντίο» στον Θέμο

SHOWBIZ
ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ MISTER «ΟΛΑ»

Τελευταίο «αντίο» στον Θέμο

❱❱ Καναλάρχες, πολιτικοί, δημοσιογράφοι και πλήθος κόσμου αποχαιρέτησαν τον Αναστασιάδη

Μέσα σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης είπαν στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελευθερώτριας στην Κηφισιά το τελευταίο «αντίο» στον Θέμο Αναστασιάδη, ο οποίος νικήθηκε από τον καρκίνο σε ηλικία 61 ετών, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι.

Συντετριμμένοι η γυναίκα του Βασιλική, τα τρία τους παιδιά, η αδελφή του Νταϊάνα, οι συγγενείς του, οι φίλοι του, η οικογένειά του από το «Πρώτο Θέμα», η ευρύτερη δημοσιογραφική οικογένεια την οποία υπηρέτησε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και πλήθος κόσμου που τον γνώρισαν μέσα από τη δουλειά του τον αποχαιρέτησαν με δάκρυα στα μάτια.

Λίγο μετά τις 11.00 στην εκκλησία έφτασαν η σύζυγός του Βασιλική και τα παιδιά τους Αλίκη, Φιλιώ και Βύρωνας, ενώ ακολούθησαν πρόσωπα από τον πολιτικό και καλλιτεχνικό χώρο, που τον γνώριζαν και τον αγαπούσαν. Στις 13.00 στην εκκλησία έφτασε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο οποίος χοροστάτησε της εξοδίου ακολουθίας, όπως και η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Λίγο νωρίτερα είχαν φθάσει ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο επίτροπος στην Κομισιόν Δημήτρης Αβραμόπουλος, ενώ από τους πρώτους βρέθηκε στον ιερό ναό και ο Λάκης Λαζόπουλος.

Δάκρυα στους επικηδείους

Ηταν εκεί –ανάμεσα σε εκατοντάδες ακόμη που έσπευσαν να πουν το ύστατο «χαίρε»- ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο συμφοιτητής και φίλος του Θέμου Ανδρέας Λοβέρδος, οι καναλάρχες Δημήτρης Κοντομηνάς, Θοδωρής Κυριακού, η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου, πολλοί συνάδελφοί τους δημοσιογράφοι και πολλοί επιχειρηματίες.

Τους επικηδείους, που δεν άφησαν κανέναν ασυγκίνητο, εκφώνησαν ο θεράπων ιατρός του Αθανάσιος Παπανικολάου, ο φίλος του, εκπρόσωπος Τύπου της Αρχιεπισκοπής Χάρης Κονιδάρης, ο δημοσιογράφος του «Θέματος» Δημήτρης Παγαδάκης και ο εκπρόσωπος των εργαζομένων του «Πρώτου Θέματος» Φρίξος Δρακοντίδης. 

Να σημειωθεί ότι η οικογένεια του Θέμου Αναστασιάδη είχε παρακαλέσει αντί στεφάνων όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν το έργο του πνευματικού κέντρου στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στον Κότρωνα Λακωνίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ