ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στον Τριαντάφυλλο

SHOWBIZ
Η «Espresso» κάνει dislike!

ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στον Τριαντάφυλλο

❱❱ «Τι να ασχοληθώ με τη Νατάσα; Εχει την καριέρα της, εγώ τη δικιά μου. Δεν με ενδιαφέρει ούτε σαν άτομο, δεν με ενδιαφέρει καν»...

... δήλωσε ο Τριαντάφυλλος για τη Νατάσα Θεοδωρίδου σε πρόσφατη συνέντευξή του, κάνοντας αναφορά στην τραγουδίστρια για χιλιοστή εικοστή δεύτερη φορά!

«Τι να ασχοληθείτε», κύριε Τριαντάφυλλε, αλλά δεν κάνετε κι άλλη δουλειά από το να ασχολείστε! Μήπως είστε λίγο «τραβάτε με κι ας κλαίω»; Αφού δεν σας ενδιαφέρει και δεν ασχολείστε, όταν σας ξαναρωτήσουν οι δημοσιογράφοι, μην απαντήσετε. Είναι προτιμότερο από το να κάνετε αποφασιστικές ανακοινώσεις του τύπου «δεν μ' ενδιαφέρει, δεν ασχολούμαι» και μετά να σπαταλάτε μισάωρα τηλεοπτικού χρόνου ή ολόκληρες παραγράφους σε έντυπες συνεντεύξεις σας για το πόσο κακό έκανε η Νατάσα που δεν σας κάλεσε στο αφιέρωμα που της έγινε στην εκπομπή «Στην υγειά μας, ρε παιδιά». Και πόσο εσείς την αναδείξατε που της γράψατε τραγούδια και «τους μισούς της δίσκους» και «πίσω φέρ' τα να τα αρμέξουμε», που λένε και στο χωριό μου.

Είτε το παραδέχεστε είτε όχι, είτε το κάνετε εκούσια είτε ακούσια, ένα είναι σίγουρο: ασχολείστε και παραασχολείστε με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, και κακώς. Ακόμα κι αν αυτό σας δίνει λίγη παραπάνω δημοσιότητα και τραβάτε την προσοχή, δεν χρειάζεται. Γιατί στο επίπεδο καριέρας, δικής της και δικής σας που θέσατε, λυπούμαστε, αλλά δεν υπάρχει σύγκριση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ