Ο Τίμος Δράκος σε «8 λέξεις»!

SHOWBIZ
Επιστρέφει στην τηλεόραση έπειτα από 13 χρόνια

Ο Τίμος Δράκος σε «8 λέξεις»!

❱❱ Η επιστροφή του Ανδρέα Ανδρεόπουλου και το reunion με την τηλεοπτική «αδελφή» του

Ο «Τίμος Δράκος» επιστρέφει στην τηλεόραση έπειτα από 13 χρόνια! Ο εξαφανισμένος μέχρι πρότινος από τη μικρή οθόνη Ανδρέας Ανδρεόπουλος ετοιμάζει την επάνοδό του στο θέαμα με ρόλο-έκπληξη στις «8 λέξεις», τη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου. 

Ο ηθοποιός μίλησε στο «Πρωινό» για τη ζωή του, τη μάχη με την κατάθλιψη και το αλκοόλ, καθώς και τον λανθασμένο τρόπο που διαχειρίστηκε τη μεγάλη δημοσιότητα την οποία απέκτησε από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στη «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου.

«Υπήρξαν περίοδοι που είχα κατάθλιψη. Ζήτησα τη βοήθεια ψυχιάτρου. Ανοίξαμε τα χαρτιά και τα βιβλία τα περασμένα... Κράτησε δύο χρόνια όλο αυτό, χωρίς να ολοκληρωθεί. Η διάγνωση ήταν ψευδοκατάθλιψη σε έδαφος ήπιου αλκοολισμού. Δεν έχω κάνει ναρκωτικά» αποκάλυψε ο ηθοποιός, ο οποίος παραδέχτηκε ότι χάθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας λόγω δικής του υπαιτιότητας έπειτα από άτυχα γεγονότα, λάθος επιλογές, συμπεριφορές, αλλά και κακού timing που επέλεξε για να απομακρυνθεί από τον καλλιτεχνικό χώρο.«Η δημοσιότητα με ζόρισε λίγο. Δεν κατάφερα να το διαχειριστώ έξυπνα και καλά. Εντάξει, το αποδέχτηκα, αλλά θα μπορούσα να είμαι πιο ευγενικός στην ανταπόκριση των θεατών, όταν μου ζητούσαν φωτογραφίες να τις βγάζω πιο εύκολα, στα αυτόγραφα να μην έκανα πρώτα τη δική μου δουλειά...» ανέφερε ο τηλεοπτικός γιος του Γιάγκου Δράκου.

«Τα ξόδευα στα γούστα»

«Πήρα αρκετά χρήματα, έζησα αξιοπρεπώς, αλλά δεν έγινα πλούσιος από τη σειρά. Τα ξόδευα στην καθημερινότητά μου, στα γούστα, στις παρέες, στις διακοπές. Το σπίτι μου και η κάρτα μου ήταν πάντα διαθέσιμα σε φίλους μου» συμπλήρωσε ο ηθοποιός, ο οποίος είδε με έκπληξη την πάλαι ποτέ τηλεοπτική αδελφή του Τάνια Καψάλη (Τατιάνα Δράκου) να εισβάλλει στο γύρισμα μόνο και μόνο για να τον δει!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ