Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

ΦλΕΡΤ με Καλημέρη!

❱❱ Ο έμπειρος άντρας των media άφησε θετικό πρόσημο στις δύο προηγούμενες θητείες τουΣτα παλιά του λημέρια είναι πολύ πιθανό να δούμε και πάλι τον Τζώνη Καλημέρη. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ο μέχρι πρότινος διευθύνων σύμβουλος του Open προσανατολίζεται πλέον προς την ΕΡΤ.

Οπως ακούγεται στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια, ο έμπειρος άντρας των media δέχτηκε κρούση από στελέχη της δημόσιας τηλεόρασης και δεν αποκλείεται να τον δούμε το επόμενο διάστημα να αναλαμβάνει δράση στο Ραδιομέγαρο για τρίτη φορά στην καριέρα του.

Το γεγονός, βέβαια, ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο ενδέχεται να τρενάρει για λίγο οποιαδήποτε κίνηση, αφού η διοίκηση της ΕΡΤ θα αλλάξει κατά πάσα πιθανότητα μετά την κάλπη της 7ης Ιουλίου. Αν, λοιπόν, επαληθευθούν οι δημοσκοπήσεις που θέλουν τη Νέα Δημοκρατία να ανεβαίνει στην εξουσία και να γίνεται κυβέρνηση, τότε είναι εξαιρετικά πιθανό το όνομα του Τζώνη Καλημέρη να… παίξει δυνατά για τη θέση του γενικού διευθυντή Προγράμματος της ΕΡΤ. Αλλωστε, όπως λέγεται, χαίρει της εκτίμησης αρκετών στελεχών του εν λόγω κόμματος.

Πέραν τούτου, το πρόσημο που άφησε ο Τζώνη Καλημέρης κατά τη διάρκεια της προηγούμενης θητείας του στον εθνικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα είναι θετικό. Η φιλοσοφία του για μια διευρυμένη ΕΡΤ, η οποία θα ήταν ανταγωνιστική απέναντι στα ιδιωτικά κανάλια, είχε κριθεί τότε απόλυτα σωστή. Είναι γεγονός ότι με τον Τζώνη στο τιμόνι της η δημόσια τηλεόραση είχε περάσει μία από τις πιο glamorous περιόδους της.

Να θυμίσουμε ότι πρώτη η «Espresso» έφερε στο φως της δημοσιότητας πριν από δύο εβδομάδες περίπου την είδηση του «διαζυγίου» του Τζώνη Καλημέρη από το Open. Οπως είχαμε γράψει, τη λύση της συνεργασίας τους την είχε ανακοινώσει το δεξί χέρι του Ιβάν Σαββίδη, ο Αρτούρ Νταβιντιάν, χρεώνοντάς του λανθασμένες επιλογές τόσο στον ψυχαγωγικό όσο και στον ενημερωτικό τομέα. Λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα της «Espresso» ακολούθησε σχετικό δελτίο Τύπου από το κανάλι, που επιβεβαίωνε το γεγονός.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...




Μποζουκια Αθηνα