Αγνώριστος ο Λιδάκης!

SHOWBIZ
Βάλτε... Fantasia και μπορεί να τον αναγνωρίσετε!

Αγνώριστος ο Λιδάκης!

❱❱ Με παραπανίσια κιλά ο Μανώλης Λιδάκης, διασκέδασε και τραγούδησε με τον Αργυρό

Βάλτε... Fantasia και μπορεί να τον αναγνωρίσετε! Κι όμως, είναι ο Μανώλης Λιδάκης, ο οποίος πέρασε πρόσφατα την είσοδο του νυχτερινού κέντρου της παραλιακής, όπου εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία ο Κωνσταντίνος Αργυρός. 

Οταν, μάλιστα, ο τελευταίος τον καλησπέρισε από μικροφώνου και τον κάλεσε να πάει κοντά του, πάνω στην πίστα, για να τραγουδήσουν παρέα κάποιες από τις διαχρονικές επιτυχίες του, ορισμένοι θαμώνες του μαγαζιού τον κοίταξαν με απορία. «Ο Λιδάκης είναι αυτός; Αγνώριστος» σχολίασε ένας. «Πάχυνε!» διαπίστωσε ένας άλλος.Πράγματι, ο δημοφιλής ερμηνευτής από την Κρήτη έχει πάρει αρκετά παραπανίσια κιλά. Η φωνή του όμως παραμένει κρυστάλλινη και υπέροχη.

Ετσι, μόλις ξεκίνησε να τραγουδά, ο κόσμος που είχε γεμίσει ασφυκτικά τη Fantasia τον αποθέωσε με θερμά χειροκροτήματα και ζητωκραυγές. Εν συνεχεία Αργυρός και Λιδάκης ένωσαν τις φωνές τους και επικράτησε πανδαιμόνιο, με τα γαρίφαλα να πέφτουν... βροχή πάνω στους δύο καλλιτέχνες.

Είναι γεγονός ότι ο Μανώλης Λιδάκης έχει παχύνει αρκετά σε σχέση με το παρελθόν. Παρ' όλα αυτά, εκείνο που φάνηκε να ξενίζει κάποιους δεν ήταν τόσο η αλλαγμένη εικόνα του όσο η παρουσία του στα μπουζούκια. Βλέπετε, ο ίδιος συνηθίζει να διασκεδάζει σε μουσικές σκηνές παρακολουθώντας λαϊκά προγράμματα του λεγόμενου έντεχνου ρεπερτορίου. Φαίνεται λοιπόν ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει καταφέρει να τον κερδίσει καλλιτεχνικά κι έτσι πήγε να τον απολαύσει live, με τους δυο τους να γίνονται τελικά on stage αχτύπητο ντουέτο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ