Τον «πιστόλιασε» η Άννα Κορακάκη

SHOWBIZ

Τον «πιστόλιασε» η Άννα Κορακάκη

❱❱ Η Αννα Κορακάκη χώρισε έπειτα από πέντε χρόνια σχέσης με τον Πιερ-Εντμόν Πιασεκί

Χώρισε η Αννα Κορακάκη έπειτα από πέντε χρόνια σχέσης από τον Γάλλο σύντροφό της και συναθλητή της Πιερ-Εντμόν Πιασεκί. 

Το γεγονός γνωστοποίησε η ίδια η χρυσή ολυμπιονίκης στη σκοποβολή μέσα από συνέντευξή της. «Δεν πηγαινοέρχομαι πια Ελλάδα - Γαλλία, διότι δεν είμαστε πλέον μαζί με τον σύντροφό μου.

Εχουμε χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό. Αυτό έχει γίνει εδώ και πάρα πολύ καιρό, αρκετούς μήνες πριν.

Δεν είναι φρέσκο ώστε να χρειάζομαι διακοπές για να ξεδώσω.

Σίγουρα, όμως, επειδή αυτό το καλοκαίρι είναι το τελευταίο πριν από τους Ολυμπιακούς του 2020 στο Τόκιο, χρειάζομαι χαλάρωση» ανέφερε στη «Real Life» και συνέχισε εξηγώντας πώς θα ήθελε να είναι το μέλλον της όσον αφορά την προσωπική ζωή της: «Θα ήθελα πολύ κάποια στιγμή να κάνω οικογένεια.Η μητέρα μου είναι πραγματικά το είδωλό μου. Θα ήθελα πολύ να της μοιάσω και ως μητέρα και ως σύζυγος».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 23χρονη σκοπεύτρια προετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2020, γι' αυτόν τον λόγο διέκοψε για λίγο τις σπουδές της στην Ειδική Αγωγή στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας - Θράκης, όπου φοιτά, ώστε να ξεκουραστεί τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά και να αρχίσει εντατικές προπονήσεις.

Οσο για τον πρώην -πλέον- σύντροφό της, είναι 34 χρονών, επίσης σκοπευτής στο αεροβόλο τουφέκι 10 μέτρων, πολλάκις πρωταθλητής Γαλλίας, ενώ έχει πάρει και δύο φορές το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ