Στάη χωρίς Μουνδρέα

SHOWBIZ

Στάη χωρίς Μουνδρέα

❱❱ Πήγε στο Αλσος και παρακολούθησε την παράσταση, «Το δικό μας σινεμά», όμως η απουσία του εφοπλιστή συζητήθηκε στα... πηγαδάκια

Θεατρική βραδιά για τη σιδηρά κυρία της ενημέρωσης. Η Ελλη Στάη πέρασε την είσοδο του πλήρως ανακαινισμένου Αλσους, στο Πεδίον του Αρεως, και παρακολούθησε την παράσταση του φετινού καλοκαιριού «Το δικό μας σινεμά», που υπογράφουν ως δημιουργοί οι Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου. 

Στην έξοδό της η γνωστή δημοσιογράφος, η οποία δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία της με το Open του Ιβάν Σαββίδη τη νέα τηλεοπτική σεζόν, συνοδευόταν από την καλή της φίλη Μίνα Βαλυράκη και όχι από τον σύντροφό της και γνωστό εφοπλιστή Νίκο Μουνδρέα.

Φορώντας ένα κομψό μπλε κοστούμι, η Ελλη απόλαυσε τον πολυπληθή θίασο επί σκηνής και χειροκρότησε θερμά όλους τους πρωταγωνιστές, τους οποίους έσπευσε να συναντήσει και από κοντά στα καμαρίνια λίγη ώρα μετά το φινάλε της παράστασης.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη γοητευτική newscaster να ποζάρει δίπλα στον Σπύρο Παπαδόπουλο, στην Κατερίνα Λέχου, στη Δέσποινα Βανδή και την Ελένη Γερασιμίδου, στους οποίους έδωσε τα συγχαρητήριά της για την καταπληκτική δουλειά που κάνουν φέτος στο Αλσος, ένα θέατρο που αναβίωσε στα καλλιτεχνικά δρώμενα της Αθήνας έπειτα από αρκετά χρόνια.

Πάντως, η απουσία του Νίκου Μουνδρέα από το πλευρό της Ελλης Στάη συζητήθηκε σε... πηγαδάκια του Αλσους. Κι αυτό διότι οι δυο τους έχουν πολύ καιρό να κάνουν κοινή κοσμική εμφάνιση.

Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για ένα ζευγάρι που αποφεύγει συστηματικά τα φλας από την αρχή της γνωριμίας του, το 2015. Παρ' όλα αυτά, για ένα χρονικό διάστημα πραγματοποιούσαν αραιά και πού δημόσιες εμφανίσεις, κυρίως σε θέατρα, αλλά και σε νυχτερινά κέντρα.

Κάτι τέτοιο έχει να καταγραφεί από τους φωτογράφους από πέρυσι τον Ιούνιο, που ο εφοπλιστής είχε παρευρεθεί στον γάμο του γιου της δημοσιογράφου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ