Τετάρτη, 23 Ιουλίου, 2025

Παγκόσμια θλίψη για τον θάνατο του Όζι Όζμπορν

Πέθανε ο Όζι Όζμπορν σκορπίζοντας θλίψη στον χώρο της μουσικής παγκοσμίως.

Τρίο της επιτυχίας με «Πατρόν» και «Ντέρτι»

Αυτή την περίοδο ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος  και οι...

Οι άλλοτε κολλητοί Καινούργιου και Κοκλώνης «χώρισαν» και διαδικτυακά

Κατερίνα Καινούργιου VS Νίκος Κοκλώνης! Εκαναν... unfollow ο ένας...

Νέος κύκλος «GNTM» με Τάμτα και Μαγγίρα σε ρόλους-κλειδί

Σε ρόλους-κλειδί θα δούμε από τη νέα τηλεοπτική σεζόν...

Νύφη στα κρυφά η Κάιλι Τζένερ!

❱❱ Αν και επισήμως η 22χρονη ετοιμάζεται για birthday party στην Ιταλία, οι φήμες τη θέλουν να παντρεύεται τον σύντροφό της Τράβις ΣκοτΗ επίσημη ενημέρωση λέει ότι σχεδιάζει να γιορτάσει τα 22α γενέθλιά της μαζί με την οικογένεια και τους φίλους της σε υπερπολυτελή θαλαμηγό στα ανοιχτά της Ιταλίας. 

Οι πιο παρατηρητικοί όμως διέκριναν ότι ανάμεσα στα δεκάδες μπαγκάζια που φόρτωσαν η Κάιλι Τζένερ και τα υπόλοιπα μέλη της ευρύτερης οικογένειας Καρντάσιαν – Τζένερ στο ιδιωτικό αεροσκάφος που τους μετέφερε από τις ΗΠΑ στην Ευρώπη υπήρχε και μια μακριά θήκη φορέματος, μέσα από την οποία διακρινόταν κάτι λευκό.

Φήμες θέλουν, λοιπόν, την 22χρονη δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία και τον σύντροφό της Τράβις Σκοτ, πέρα από τα γενέθλιά της, να γιορτάζουν και τον γάμο τους το προσεχές Σαββατοκύριακο στο υπερπολυτελές σκάφος «Tranquility», το οποίο έχουν νοικιάσει ειδικά για την περίσταση.

Πολύωρη πτήση

Το ζευγάρι βρίσκεται ήδη από την περασμένη Τετάρτη στο Ποζιτάνο της Ιταλίας μαζί με τη 18 μηνών κόρη τους Στόρμι, την Κρις Τζένερ και τον σύντροφό της Κόρεϊ Γκαμπλ, αλλά και τον πρώην σύζυγο της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν Σκοτ Ντίσικ με τη νυν σύντροφό του Σοφία Ρίτσι.

Παρά την πολύωρη πτήση, η παρέα δεν φάνηκε να υποφέρει από τζετ λαγκ, καθώς αμέσως μόλις έφτασαν από την Καλιφόρνια και εγκαταστάθηκαν στο «Tranquility» βγήκαν στην ακτή για βόλτα και ψώνια.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν στην Ιταλία βρίσκονται ήδη οι αδελφές της ή αν θα καταφτάσουν τις προσεχείς μέρες, καθώς, ανεξαρτήτως του event που θα γιορταστεί τελικά στο κατάστρωμα της θαλαμηγού, η οικογένεια συνηθίζει να δίνει σύσσωμη το «παρών» σε χαρμόσυνες περιστάσεις.

Σε περίπτωση που η Κάιλι Τζένερ έχει προγραμματίσει «μυστικό γάμο», κανείς δεν θα πέσει από τα σύννεφα, αφού είθισται να κρατάει κρυφές τις σημαντικές στιγμές της προσωπικής ζωής της. Είχε καταφέρει, άλλωστε, να κρατήσει μυστική την εγκυμοσύνη της, ανακοινώνοντας απευθείας τη γέννηση της μικρής Στόρμι στα social media.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εβελίνα Παπούλια – Αφροδίτη Λιάντου: Οι βουτιές με τους συντρόφους τους και άλλους ηθοποιούς

Η Εβελίνα Παπούλια τα τελευταία χρόνια είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του συντρόφου της, Σταύρου.

Ανέβασε στα ύψη τη θερμοκρασία 50χρονη Ελληνίδα πρωταγωνίστρια ποζάροντας με μπικίνι

Μας τρέλανε Ελληνίδα πρωταγωνίστρια με τη φωτογραφία που πόσταρε να ποζάρει στα 50 της με μπικίνι.

Πέτρος Φιλιππίδης: Άστεγος και σε απόγνωση μετά την πυρκαγιά στο σπίτι του

Μόλις λίγα 24ωρα μετά την καταδίκη του στο Μικτό...

Το δημόσιο σχόλιο της Μαρίας Κορινθίου στον σύντροφό της: «Όμορφέ μου άντρα, υπέροχε»

Η Μαρία Κορινθίου είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει!...

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Από την κόλαση στο όνειρο

Ηταν κάποτε μια Ζωζώ που έζησε φωτιές, έρωτες και...

Ελληνίδες στο σόου των Dolce & Gabbana

Η αιώνια πόλη φιλοξένησε ακόμα μία φορά μια από τις πιο λαμπρές στιγμές της υψηλής ραπτικής, συγκεντρώνοντας τις πιο κομψές γυναίκες

Επέτειο 10 χρόνων γάμου γιόρτασε γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος

Δέκα χρόνια γάμου συμπλήρωσε γνωστή δημοσιογράφος και μοιράστηκε δημόσια μια φωτογραφία από την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της.
spot_img
spot_img