Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Barman o «Mr AΝΤ1 news»

❱❱ «Παρκαδόρος» ο Παπαδάκης και dj ο Αρναούτογλου στην παρουσίαση του νέου προγράμματοςΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Ο Νίκος Χατζηνικολάου και η Φαίη Σκορδά έγιναν bar tenders για τις ανάγκες της παρουσίασης του ΑΝΤ1, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»!

Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού και η οικοδέσποινα του «Πρωινού» ξάφνιασαν τα πλήθη σερβίροντας ποτά πίσω από την μπάρα. Μάλιστα, όταν η «Espresso» ζήτησε από τον Νίκο Χατζηνικολάου ένα ποτήρι κόκκινο κρασί, εκείνος προσφέρθηκε να μας βάλει και παγάκια, γιατί, όπως μας είπε, ήταν ζεστό και δεν θα μας ικανοποιούσε στη γεύση.

Φυσικά ήπιαμε και οι δυο «στην υγειά του» κι εκείνος μας αποκάλυψε ότι η νέα σεζόν θα είναι σημαντική για εκείνον, καθώς θα παρουσιάσει ξανά την εκπομπή «Ενώπιος ενωπίω». Κι ενώ μαθαίναμε την παραπάνω πληροφορία, είδαμε τον πρόεδρο του ομίλου ΑΝΤ1 Θοδωρή Κυριακού να σερβίρεται από την απαστράπτουσα και πανέμορφη Φαίη Σκορδά.

0029 fei skorda 1092019

Δεν ήταν όμως μόνο αυτοί οι δύο που είχαν ιδιαίτερο ρόλο στην ευφάνταστη παρουσίαση, την οποία οργάνωσε με περίσσιο κέφι η νέα διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του σταθμού Αννα Βλαβιανού. Κανείς δεν της αρνήθηκε να συμμετάσχει στο πρωτότυπο concept, κάνοντας έτσι πράξη το μότο του καναλιού «Είμαστε ένα».

Έτσι, λοιπόν, η Μαρία Μπεκατώρου, η Μαριάννα Τουμασάτου και η Κατερίνα Γερονικολού εκτέλεσαν χρέη ταξιθετριών, ο Γιώργος Αρναούτογλου έπαιξε μουσική ως dj, με τον Βαγγέλη Περρή να τον περιτριγυρίζει -μάλλον κάτι επαγγελματικό ψήνεται μεταξύ τους- και τη σύντροφό του Νάνσυ Αντωνίου να τον επικροτεί, ο Γιώργος Παπαδάκης και ο Σωτήρης Καλυβάτσης έδιναν οδηγίες για το πάρκινγκ ως φοβεροί παρκαδόροι, ενώ η Λίτσα Πατέρα, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, η Ζέτα Δούκα, η Ντόρα Μακρυγιάννη, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης και άλλοι αστέρες του καναλιού πήραν δίσκους και σέρβιραν καναπεδάκια και ποτά.

papadakis kalyvatsis 2

Κριτική επιτροπή

Στην παρουσίαση είδαμε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, αλλά χωρίς τη σύντροφό του Ζέτα Μακρυπούλια και τη συνάδελφό του στην κριτική επιτροπή του «Final Four» Ελένη Φουρέιρα.

Τέλος, ευρηματικός ήταν ο τρόπος με τον οποίο αποκάλυψε ο Σάββας Πούμπουρας το φύλο του μωρού που περιμένει η γυναίκα του Αρετή. Κρατώντας μια «fake» επιταγή, εμπνευσμένη από το νέο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Αν ήμουν πλούσιος», πόζαρε χαμογελαστός, αποκαλύπτοντας: «Ερχεται κόρη… Θα τα πληρώσω όλα… Αξία; Ανεκτίμητη».

arnaoytogloy dj

patera

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...