Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Ο Ντε Νίρo μ’ έκοψε από τον «Irishman»!

❱❱ Πυρά από τον Ρουρκ κατά του πρωταγωνιστή της νέας ταινίας του Σκορσέζε: «Κάθε φορά που τον κοιτάζω στο πρόσωπο, βλέπω μέσα από την κ*********α του»Ξεσπάθωσε ο Μίκι Ρουρκ! Ο ηθοποιός τα έβαλε με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο, τον οποίο κατηγορεί ευθέως ότι τον έκοψε από την ταινία «The Irishman» επειδή δεν ήθελε να συνεργαστεί μαζί του. H νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε, που θα κάνει πρεμιέρα μέσα στη χρονιά, διαθέτει ήδη ένα all star καστ, αλλά θα μπορούσε να έχει και τον Μίκι Ρουρκ.

Αυτό τουλάχιστον δήλωσε ο τελευταίος στο ιταλικό σόου «Live – Non è la D’Urso», αναφέροντας ότι αρχικά το όνομά του είχε πέσει στο τραπέζι, αλλά η κόντρα χρόνων που έχει με τον Ντε Νίρο αποδείχθηκε απαγορευτική.

«Ο Ρόμπερτ ντε Νιρο είπε ότι δεν θα συνεργαζόταν μαζί μου στην ταινία. Εγώ δεν τον σέβομαι πια. Είναι αόρατος για μένα» δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Οι δύο ηθοποιοί συναντήθηκαν πρώτη φορά στα πλατό της ταινίας «Angel Heart» του 1987. Ο Ρουρκ εξομολογήθηκε στην ιταλική εκπομπή ότι αρχικά τον έβλεπε ως είδωλο, ωστόσο η σχέση τους «πάγωσε» όταν ο Ντε Νίρο τού είπε: «Νομίζω ότι είναι καλύτερα να μη μιλάμε».

Έκτοτε οι δύο πρωταγωνιστές δεν βελτίωσαν τη σχέση τους και, μάλιστα, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει ο Ρουρκ, είναι απαγορευτική για κάθε συνεργασία.

spl5044373 001

Διάψευση

«Ο Μάρτιν Σκορσέζε ήθελε να με συναντήσει για μια ταινία με τον Πατσίνο, τον Τζο Πέσι και τον Ρόμπερτ ντε Νίρο. Ο υπεύθυνος κάστινγκ είπε στον μάνατζέρ μου ότι ο Ντε Νίρο αρνήθηκε να συνεργαστεί μαζί μου» δήλωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας: «Μ’ έκανε έξαλλο, επειδή χρειαζόμουν τα χρήματα».

Και κατέληξε θυμωμένος: «Εχω γυρίσει από τα σκατά. Αυτός δεν ξέρει από αυτή τη ζωή. Εγώ έζησα αυτή τη γαμωζωή, οπότε κάθε φορά που τον κοιτάζω στο πρόσωπο, βλέπω μέσα από την κ*********α του».

Εκπρόσωπος του Ντε Νίρο ωστόσο διέψευσε τα λεγόμενα του πρωταγωνιστή των «9 1/2 εβδομάδων»: «Σύμφωνα με τους παραγωγούς του “Irishman”, την Τζέιν Ρόζενταλ και την Εμα Τίλινγκερ Κόσκοφ, δεν ζητήθηκε ποτέ από τον Μίκι Ρουρκ να είναι στην ταινία, όπως και δεν υπήρξε καν ως ιδέα ή ως συζήτηση η συμμετοχή του».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...