Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Από… πίσω η Καζαριάν

❱❱ Το μοντέλο απέφυγε τους δημοσιογράφους στην πρεμιέρα της παράστασης «Κούκλες»Περίμεναν όλοι πώς και πώς το θεατρικό ντεμπούτο της, αλλά εκείνη μετά την πρεμιέρα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά έφυγε από την πίσω πόρτα! 

Η Ειρήνη Καζαριάν έπαιξε το βράδυ της Δευτέρας στην παράσταση «Κούκλες» (βασίζεται σε έργο του Ιψεν), σε σκηνοθεσία Νικόλα Ανδρουλάκη, αλλά απέφυγε να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους μετά το τέλος του έργου και -όπως ακούστηκε- την κοπάνησε από την πίσω πόρτα.

Μίλησε, ωστόσο, στις κάμερες η αδελφή της Μαρία Καζαριάν: «Μου άρεσε πάρα πολύ, αν και λίγο… περίεργο το έργο. Η Ειρήνη είχε άγχος, αλλά τα πήγε καλά. Στενοχωρήθηκε πολύ λίγο στην αρχή, αλλά μετά προσγειώθηκε στη Γη και λέει “ΟΚ… θα άκουγα ούτως ή αλλιώς”» ανέφερε.

Δηλώσεις έκανε και ο αδελφός της νικήτριας του «GNTM», Οβάνες. «Το έργο ήταν τέλειο φυσικά, μου φάνηκε ωραίο κονσεπτάκι. Θα ήθελα κάποια στιγμή να κάνω θέατρο» είπε, αποκαλύπτοντας την καλλιτεχνική… προδιάθεση της οικογένειας Καζαριάν.

Πρόσθεσε δε για την Ειρήνη: «Δεν είχε άγχος για την παράσταση, ήταν μια χαρά, όλα τέλεια! Στο σπίτι διάβαζε πιο πολύ και από εμένα που δίνω πανελλήνιες».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.




Μποζουκια Αθηνα