Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

Ο Βαγγέλης Σερίφης σύζυγος της Κατερίνας Στικούδη βάζει υποψηφιότητα για τον Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης

SHOWBIZ

Ο Βαγγέλης Σερίφης σύζυγος της Κατερίνας Στικούδη βάζει υποψηφιότητα για τον Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης

28/07/2023 - 16:02 | | 2 λεπτά ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

«Φουλ… της showbiz» είναι οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου. Αυτήν τη φορά την έκπληξη έκανε ένας Σερίφης, που επιθυμεί -από ό,τι λέει- να «σεριφάρει», στα περίφημα «3 Β» της Αττικής!

Βαγγέλης Σερίφης

Ο Βαγγέλης Σερίφης, συνθέτης και στιχουργός, γνωστός από τον γάμο του με την τραγουδίστρια και celebrity Κατερίνα Στικούδη, κατεβαίνει υποψήφιος δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης! Προτού ακόμη γίνουν παρελθόν οι εθνικές εκλογές, στις οποίες ήταν υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ, στράφηκε προς την Αυτοδιοίκηση. Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τη σελίδα της Λαϊκής Συσπείρωσης, στην οποία αναφέρεται: «Στον Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης υποψήφιος δήμαρχος με τη Λαϊκή Συσπείρωση θα είναι ο Βαγγέλης Σερίφης».

Ο Βαγγέλης Σερίφης γεννήθηκε το 1974. Είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Αθηνών, του Τμήματος ΦΠΨ, και κάτοχος πτυχίου Ωδικής και Αρμονίας. Εχει εργαστεί στη μέση εκπαίδευση για 20 χρόνια. Ο Σερίφης είναι παντρεμένος από το 2018 με την Κατερίνα Στικούδη και κατοικούν στη Βάρη τα τελευταία δέκα χρόνια. Το ζευγάρι πέρσι απέκτησε το πρώτο του παιδί. Ο υποψήφιος δήμαρχος του ΚΚΕ είναι ταυτόχρονα μέλος του συγκροτήματος ΝΕΒΜΑ. Ο ίδιος ασχολείται χρόνια με τον συνδικαλισμό, ως «ακραιφνής κομμουνιστής»!

Ο Βαγγέλης Σερίφης με τη σύζυγό του Κατερίνα Στικούδη

Να δούμε τη Βάρη – Βούλα – Βουλιαγμένη, μια από τις πιο εύπορες γειτονιές της Αττικής, στα χέρια κομμουνιστή, και τι… στον κόσμο!