Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

SHOWBIZ

Η «Espresso» πρωταγωνίστησε άθελά της στο βιντεοκλίπ της νέας επιτυχίας της Evgenia!

27/02/2024 - 19:01 | | 2 λεπτά ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Πού να το περιμέναμε ότι θα ήμασταν χωρίς να το ξέρουμε μέρος του βιντεοκλίπ της Evgenia για το νέο τραγούδι της «Πάλι κομμάτια θα γίνω», με την υπογραφή των Λευτέρη Πανταζή και Στέλιου Χρόνη!

Στιγμιότυπα από τα γυρίσματα του βίντεοκλιπ «Πάλι κομμάτια θα γίνω»

Και εκεί που παρακολουθούσαμε στο YouTube το βιντεοκλίπ διά χειρός Steven Airth, όπου πρωταγωνιστεί σε ρόλο guest το διεθνούς φήμης μοντέλο Αλέξανδρος Κώτσης, «πέσαμε πάνω» σε… πρωτοσέλιδό μας με «αναγνώστη» να διαβάζει σε έναν παγκάκι την «Espresso»!

Στιγμιότυπα από τα γυρίσματα του βίντεοκλιπ «Πάλι κομμάτια θα γίνω»

Και μπορεί η ταλαντούχα ερμηνεύτρια, που ζει μεταξύ ΗΠΑ και Ελλάδας, να περνά μέσω του τραγουδιού της το δικό της μήνυμα για τους χωρισμούς, όμως στο συγκεκριμένο πλάνο ο «αναγνώστης» δεν έχει καμιά διάθεση να αποχωριστεί την αγαπημένη του εφημερίδα! Για τα μουσικά, πάντως, πράγματα του βιντεοκλίπ και του νέου της τραγουδιού, οφείλουμε να πούμε πως η φωνή της Evgenia μάς αρέσει πολύ – άλλωστε, άρεσε και στον Λευτέρη Πανταζή, ο οποίος, μαζί με τον επιστήθιο φίλο του και συνεργάτη του Στέλιο Χρόνη, αποφάσισε να της εμπιστευτεί το «Πάλι κομμάτια θα γίνω», που μόλις κυκλοφόρησε από τη Spicy Music, με την ενορχηστρωτική πινελιά των Βασίλη Δήμα, Κωνσταντίνου Παντζή και Χρήστου Ρουπακιά!

Στιγμιότυπα από τα γυρίσματα του βίντεοκλιπ «Πάλι κομμάτια θα γίνω»

Οπως πληροφορηθήκαμε, παράλληλα με την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού της, αυτές τις μέρες η Εvgenia προετοιμάζεται πυρετωδώς για μεγάλο tour σε Αμερική και Καναδά, μαζί με τον σπουδαίο ερμηνευτή Αντύπα και τον γιο του Πρόδρομο, με πρώτη μουσική στάση τους το Βανκούβερ, την Παρασκευή 1 Μαρτίου!

Στιγμιότυπα από τα γυρίσματα του βίντεοκλιπ «Πάλι κομμάτια θα γίνω»