Μητέρα για δεύτερη φορά έγινε χθες, 2 Ιουλίου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, φέρνοντας στον κόσμο ακόμη ένα αγοράκι, καρπό του γάμου της με τον επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρουσιάστρια γέννησε με καισαρική τομή και προγραμματισμένο ραντεβού το πρωί της Τρίτης σε ιδιωτικό μαιευτήριο των βορείων προαστίων. Ο δεύτερος γιος της «Queen Dina», όπως την αποκαλούν οι fans της, γεννήθηκε 2 κιλά και 760 γραμμάρια και χαίρει άκρας υγείας, όπως και η μητέρα του.
Στo μαιευτήριο
Υπενθυμίζεται ότι η παρουσιάστρια είχε γεννήσει με καισαρική τον πρώτο γιο της, τον Βλάση, τον Ιανουάριο του 2023. Στο πλευρό της στο μαιευτήριο βρίσκεται φυσικά ο σύζυγός της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, ο οποίος πλέει σε πελάγη ευτυχίας, η μητέρα της παρουσιάστριας και μερικοί ακόμη άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος του ζευγαριού.

Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες πριν από έναν μήνα περίπου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε εξομολογηθεί πως δεν είχε άγχος για τον ερχομό του παιδιού της. «Αγωνία και ανυπομονησία έχω» είχε παραδεχτεί τότε. Να τους ζήσει!
Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.









