Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

SHOWBIZ

Σε φάση διακοπών η Βάσω Μαζωνάκη με τον σύντροφό της

26/07/2024 - 15:20 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Βουτιές και αγάπες στη Σκύρο για τη Βάσω Μαζωνάκη και τον σύντροφό της Δημήτρη Μακρυνιώτη. Η αδελφή του δημοφιλούς τραγουδιστή Γιώργου Μαζωνάκη δεν έχει μιλήσει μέχρι στιγμής για τη διαμάχη που τους χώρισε στα ξαφνικά.

Μια διαμάχη που, όπως αποκάλυψε πριν από λίγες εβδομάδες ο ίδιος ο «Μαζώ» στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, πρόκειται να έχει και συνέχεια. «Είναι πολύ μεγαλύτερο το πράγμα από ό,τι ξέρετε. Είναι η αρχή…» είχε πει χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Η αδελφή του Βάσω, από την άλλη μεριά, φαίνεται να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της με τον σύντροφό της, γνωστό pastry chef. Μάλιστα, ο ίδιος ο Δημήτρης Μακρυνιώτης μοιράστηκε φωτογραφίες από τις βουτιές τους. «Τις καλησπέρες μας από την πανέμορφη Σκύρο» έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram.

Espresso News app
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ESPRESSO NEWS

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.