Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

SHOWBIZ

Αργυρός – Νίκα: Βάφτιση στη Μύκονο με νονά τη Λάτση

01/09/2025 - 08:33 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Δύο μήνες σχεδόν μετά τον θρησκευτικό τους γάμο στην Αττική ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα βαφτίζουν σήμερα τον μονάκριβο γιο τους στη Μύκονο, σε στενό κύκλο.

Οι νεόνυμφοί με τη γαμήλια τούρτα

Το μυστήριο και το γεύμα που θα ακολουθήσει θα πραγματοποιηθούν στη βίλα της Μαριάννας Λάτση, η οποία θα είναι και μία από τις νονές του μικρού Βασίλη. Νονοί θα είναι, επίσης, τα αδέλφια του Κωνσταντίνου Αργυρού, αλλά και ο επιχειρηματίας, που πάντρεψε τον τραγουδιστή με την Αλεξάνδρα Νίκα, Ερικ Βασιλάτος.

Η βάφτιση θα γίνει, όπως και ο γάμος, σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, θέλοντας να αποφύγουν τα φώτα της δημοσιότητας. Με τον γάμο τους, την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας και τώρα τη βάφτιση του γιου τους, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η οικογένειά του διανύουν μια περίοδο γεμάτη χαρές και ευλογίες, επιβεβαιώνοντας ότι ζουν τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους.