Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

Νατάσα Θεοδωρίδου: Εκτός Αθήνας με τον σύντροφό της για το Πάσχα

SHOWBIZ

Νατάσα Θεοδωρίδου: Εκτός Αθήνας με τον σύντροφό της για το Πάσχα

10/04/2026 - 17:18 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Η Νατάσα Θεοδωρίδου φαίνεται να ζει μια πολύ όμορφη φάση στην προσωπική της ζωή, αφού είναι ερωτευμένη και πλέον δεν έχει λόγο να το κρύβει.

Με αφορμή τη διακοπή των εμφανίσεών της για τις πασχαλινές ημέρες, η γνωστή τραγουδίστρια επέλεξε να αφήσει για λίγο την Αθήνα και να ταξιδέψει μαζί με τον σύντροφό της.

Ο επιχειρηματίας Γιάννης Καρυπίδης δημοσίευσε, μάλιστα, ένα στιγμιότυπο από τη διαδρομή τους, στο οποίο η Νατάσα Θεοδωρίδου βρίσκεται στο τιμόνι, ενώ από το ραδιόφωνο ακούγεται ένα δικό της τραγούδι, δίνοντας στη στιγμή έναν ιδιαίτερα προσωπικό χαρακτήρα.

@yanniskary Windows down, volume up. She said… Φορτηγό 🚚🚛 _______ #fortigo #fortigotisnatasas #natasatheodoridou ——— @Natasa Theodoridou ♬ πρωτότυπος ήχος – Yanniskary


Αν και η ίδια συνηθίζει να κρατά διακριτική στάση απέναντι στην προσωπική της ζωή, δεν αποφεύγει να δείχνει τη σχέση της.

Το ζευγάρι επιλέγει συχνά να περνά χρόνο μαζί, είτε με κοινές εμφανίσεις είτε με μικρές αποδράσεις μακριά από τα φώτα.