Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

SHOWBIZ

Κώστας Παπαδόπουλος: Στο αυτόφωρο ο πρώην παίκτης του «Survivor»

27/05/2026 - 09:45 | | 3 λεπτά ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Στη σύλληψη του πρώην παίκτη του «Survivor», Κώστα Παπαδόπουλου, προχώρησαν οι Αρχές, έπειτα από καταγγελία για ξυλοδαρμό 14χρονου, αλλά και για εγκλωβισμό του ανήλικου στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Άριας Καλύβα και του Δημήτρη Πώποτα στο Newsit, όλα φαίνεται να ξεκίνησαν όταν ο ανήλικος μαζί με ακόμη ένα άτομο φέρονται να μπήκαν στο κατάστημα του πρώην παίκτη του reality και να άρπαξαν τσάντα με χρήματα, αλλά και κινητά τηλέφωνα. Από την πλευρά του, ο Κώστας Παπαδόπουλος αρνείται ότι χτύπησε το παιδί, υποστηρίζοντας πως το μόνο που έκανε ήταν να το καταδιώξει μετά την κλοπή και πως ο τραυματισμός προκλήθηκε όταν ο 14χρονος έπεσε μόνος του σε ρέμα με μπάζα.

Ο πρώην παίκτης του «Survivor» οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο, πήρε αναβολή και αναμένεται να παρουσιαστεί ξανά σήμερα, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη βία σε βάρος ανηλίκου. Την ίδια στιγμή, ο 14χρονος αλλά και ο άγνωστος συνεργός του κατηγορούνται για κλοπή κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.

Ο δικηγόρος του ανήλικου, Γιώργος Κριεμάδης, μιλώντας στο Newsit.gr, περιγράφει μια εντελώς διαφορετική εικόνα: «Ο κατηγορούμενος όχι μόνο δεν δείχνει το παραμικρό σημάδι μεταμέλειας που ξυλοκόπησε άγρια ένα ανήλικο παιδί, αλλά επιπλέον νομίζει ότι μπορεί να υποτιμήσει τη νοημοσύνη μας. Το παιδί έχει δύο μεγάλα τραύματα στο κεφάλι του. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και του έγιναν πάνω από 10 ράμματα».

Μάλιστα, ο ίδιος καταγγέλλει πως «ο δράστης γρονθοκόπησε τον ανήλικο κρατώντας κλειδιά εν είδει σιδερογροθιάς και ενώ τον έβλεπε πως αιμορραγούσε αντί να τον βοηθήσει τον έβαλε μέσα στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του. Πρόκειται για κτηνώδη συμπεριφορά». Παράλληλα, ξεκαθαρίζει πως «ο ανήλικος ουδέποτε τον έκλεψε και οι ισχυρισμοί αυτοί είναι προσχηματικοί για να δικαιολογήσει τον ξυλοδαρμό».

Στη δικογραφία που παρουσιάζει το Newsit περιγράφεται ότι ο πατέρας του 14χρονου ενημέρωσε την Άμεση Δράση πως ο γιος του δέχθηκε επίθεση και μπήκε για λίγη ώρα στο όχημα του επιχειρηματία. Το παιδί μεταφέρθηκε στη συνέχεια με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παίδων για τις πρώτες βοήθειες. Οι αστυνομικές Αρχές αναφέρουν ακόμη πως λίγη ώρα πριν από το περιστατικό, ο 14χρονος μαζί με άλλον ανήλικο είχαν αφαιρέσει κινητό τηλέφωνο εργαζόμενης από το κατάστημα του πρώην παίκτη reality.

Στην κατάθεσή του, ο Κώστας Παπαδόπουλος επιμένει ότι δεν άσκησε βία στον ανήλικο. «Δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν τον χτύπησα αλλά έπεσε στο μπαζωμένο ρέμα μόνος του», αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ σημειώνει πως το κατάστημά του έχει γίνει στόχος πάνω από δέκα κλοπών και ληστειών τα τελευταία πέντε χρόνια.