Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

SHOWBIZ

Light – Άννα Θεοδωρίδη: Πότε θα γίνει η βάφτιση του γιου τους

28/05/2026 - 15:31 | | 2 λεπτά ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Τη βάφτιση του γιου τους ετοιμάζουν ο Light και η Άννα Θεοδωρίδη, με τις προετοιμασίες να έχουν μπει πλέον στην τελική ευθεία.

Το ζευγάρι έχει ήδη στείλει τα προσκλητήρια και θέλει η ημέρα αυτή να είναι ξεχωριστή για το αγοράκι του, το οποίο θα πάρει επίσημα το όνομά του.

Μάλιστα, ο Light και η Άννα Θεοδωρίδη επισκέφθηκαν πρόσφατα το show room της Stova Bambini, του Στέλιου Μανωλά, όπου επέλεξαν τα βαφτιστικά του μικρού, αλλά και όσα ακόμη χρειάζονται για το μυστήριο.

Ο επιχειρηματίας δημοσίευσε στα social media φωτογραφίες της Άννας Θεοδωρίδη από το κατάστημα, δείχνοντας στιγμές από τις προετοιμασίες.

Η Άννα Θεοδωρίδη είχε μιλήσει πριν από λίγο καιρό στη διαδικτυακή εκπομπή του Παντελή Τουτουντζή για τη γνωριμία της με τον Light, αλλά και για τα επόμενα βήματα στη ζωή τους.

«Τώρα τον Σεπτέμβριο κλείνουμε πέντε χρόνια αλλά γνωριστήκαμε δύο χρόνια πριν τη σχέση. Είχαμε έναν κοινό γνωστό που είχε βρεθεί με τον Chris -ήταν κι αυτοί φίλοι- και βρέθηκα στην κουβέντα τους. Ο Chris με είχε δει από τα social media και είχε πει “αυτή είναι η γυναίκα που θα παντρευτώ”. Μετά από λίγους μήνες γνωριστήκαμε σε ένα event και ήρθε και μου μίλησε. Έτσι γνωριστήκαμε αλλά δεν έγινε τίποτα τότε.

Σκέψου ότι μεσολάβησαν δύο χρόνια. Δεν σου κρύβω ότι με τρόμαξε και λίγο ο χώρος του και έλεγα “πού να μπλέξω;”, ήταν και το lifestyle του πολύ διαφορετικό. Εκείνος έκανε κάποιες προσπάθειες αλλά εγώ ήμουν διστακτική. Του είπα τις σκέψεις μου και έδειχνε πολύ ενδιαφέρον, είχα δισταγμούς. Μου έλεγε “θα με γνωρίσεις”. Και όντως τον γνώρισα και τον ερωτεύτηκα αμέσως. Είναι εκπληκτικός άνθρωπος».

Στην ίδια συνέντευξη, η Άννα Θεοδωρίδη είχε αποκαλύψει και τον μήνα που θα γίνει η βάφτιση του παιδιού τους.

«Έχουμε παντρευτεί με τον Chris αλλά θέλουμε να διοργανώσουμε και το μεγάλο πάρτι. Αυτό δεν έχει γίνει ακόμα, αλλά είμαστε παντρεμένοι. Θα κάνουμε θρησκευτικό γάμο. Το θέλω το νυφικό μου. Θέλω να γίνει στην Ιταλία και όχι στην Ελλάδα. Η βάφτιση του παιδιού θα πραγματοποιηθεί τώρα τον Ιούνιο στην Ελλάδα».

Η βάφτιση του γιου τους αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο στην Ελλάδα, με το ζευγάρι να βρίσκεται ήδη στην τελική φάση των προετοιμασιών.