Θετικά σχόλια για τη σχέση που έχει ο σύντροφος της Ιωάννας Τούνη με τον γιο της έκανε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της «Super Κατερίνα».
Με αφορμή βίντεο από τις διακοπές της Ιωάννας Τούνη στη Μύκονο, όπου βρέθηκε μαζί με τον μικρό Πάρη και τον σύντροφό της, Δημήτρη Σπυριδωνίδη, η παρουσιάστρια στάθηκε στην τρυφερή εικόνα που είδε ανάμεσα στους δύο.

«Μου αρέσει αυτό που βλέπω. Ο σύντροφός της έχει τόσο καλή σχέση με τον γιο της. Μια γυναίκα όταν είναι μαμά, το πρώτο που κοιτάζει σε έναν άντρα είναι το πώς φέρεται στο παιδί της. Τον είδα πολύ τρυφερό. Μπράβο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.
Η Ιωάννα Τούνη απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της στιγμές στη Μύκονο, έχοντας στο πλευρό της αγαπημένα πρόσωπα αλλά και τον νέο της σύντροφο, με τον οποίο τους τελευταίους μήνες δεν κρύβουν πλέον τη σχέση τους.

Άλλωστε, η ίδια έχει μιλήσει ανοιχτά για τον Δημήτρη Σπυριδωνίδη, αποκαλύπτοντας πως πρόκειται για έναν άνθρωπο που γνωρίζει εδώ και πολλά χρόνια, πολύ πριν γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό.
«Είναι ένας άνθρωπος που ξέρει την Ιωάννα πριν γίνω διάσημη», είχε εξομολογηθεί η influencer, δείχνοντας πόσο ξεχωριστή θέση έχει στη ζωή της ο νέος της σύντροφος.








