Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

SHOWBIZ

Ρία Ελληνίδου: «Στους γάμους ηρεμούν τα σόγια που γκρινιάζουν»

10/06/2026 - 08:28 | | 2 λεπτά ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Για τον τρόπο με τον οποίο βλέπει τη διαδικασία του γάμου, αλλά και για την προσωπική της σχέση με τη δουλειά, μίλησε η Ρία Ελληνίδου το βράδυ της Τρίτης 9 Ιουνίου στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η τραγουδίστρια εξήγησε πως δεν την ελκύει η μεγάλη προετοιμασία ενός γάμου, καθώς θεωρεί ότι πολλές φορές το ζευγάρι καταλήγει να ασχολείται περισσότερο με τους καλεσμένους και τις απαιτήσεις των συγγενών, παρά με τη δική του χαρά.

Όπως είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, «δεν μου αρέσει η διαδικασία του γάμου. Δεν περνάνε καλά τα ζευγάρια για την ημέρα του γάμου γιατί από την πολύ Γκράντε οργάνωση που θέλουν να κάνουν, καταλήγουν αν εξυπηρετούν του άλλους και να προσπαθούν ηρεμήσουν τα σόγια που γκρνιάζουν αντί να περάσουν όμορφα. Και όταν το βλέπεις αυτό λες “ωχ κακό” γιατί το κάνουν γι’ αυτούς και τελικά δεν είναι γι’ αυτούς».

Η Ρία Ελληνίδου μιλά για τον γάμο, την εργασιομανία και το τραγούδι «Σαφάρι»
Η Ρία Ελληνίδου μιλά για τον γάμο, την εργασιομανία και το τραγούδι «Σαφάρι»

Η εργασιομανία και οι διακοπές που δεν έκανε

Στη συνέχεια, η Ρία Ελληνίδου αναφέρθηκε και στην εργασιομανία της, παραδεχόμενη πως η αφοσίωσή της στη δουλειά έχει επηρεάσει την προσωπική της ζωή. Όπως είπε, πολλές φορές σκέφτεται πως δεν έχει ζήσει όσες στιγμές θα ήθελε με τους φίλους και την οικογένειά της, επειδή οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις την κρατούν συνεχώς σε κίνηση.

Η Ρία Ελληνίδου μιλά για τον γάμο, την εργασιομανία και το τραγούδι «Σαφάρι»
Η Ρία Ελληνίδου μιλά για τον γάμο, την εργασιομανία και το τραγούδι «Σαφάρι»

Η ίδια εξομολογήθηκε: «αυτό που σκέφτομαι καμία φορά τι με ταλαιπώρησε είναι ότι επειδή είμαι εργασιομανής δεν έχω κάνει τόσες διακοπές θα ήθελα και αυτό λίγο μου στοιχίζει. Γιατί βλέπω ότι οι φίλοι και η οικογένειά μου ζουν περισσότερες στιγμές από την προσωπική τους ζωή ενώ εγώ δεν έχω αυτή την πολυτέλεια. Βέβαια το διαλέγω. Κάθε χρόνο λέω “πω πω άλλαξα”. Είμαι πιο σίγουρη για πράγματα που θέλω, είμαι πιο ήρεμη, ίσως να αγχώνομαι λιγότερο».

Η Νίκαια και το βίντεοκλιπ του «Σαφάρι»

Η Ρία Ελληνίδου μίλησε και για την επιλογή της Νίκαιας στη Γαλλία ως τοποθεσίας για το βίντεοκλιπ του τραγουδιού της «Σαφάρι». Όπως ανέφερε, ήθελε ένα γραφικό μέρος για τα γυρίσματα και η συνεργάτιδά της στην Panik δεν της αρνήθηκε την επιθυμία.

Χαρακτηριστικά είπε: «δεν μου χαλάσανε χατίρι από την Panik. Πώς συνδύασαν το Σαφάρι με τη Νίκαια της Γαλλίας, δεν ξέρω. Ήθελα ένα μέρος με γραφικό τοπίο και η συνεργάτιδά μου η Σοφία Μπεκιάρη στην Panik, δεν μου χάλασε χατίρι σε τίποτα».