Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

SHOWBIZ

Νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή κόρη της γνωστή κυρία της ελληνικής σόουμπιζ

17/06/2026 - 08:17 | | 2 λεπτά ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Κι όμως δεν είναι φίλες αλλά μαμά με κόρη! Η εντυπωσιακή κοπέλα είναι η πρωτότοκη κόρη της Ελένης Πετρουλάκη και του Ίλια Ίβιτς, Άννα – Μαρία. Η 21χρονη ακολουθεί τα βήματα των γονιών της καθώς είναι αθλήτρια.

Η Ελένη Πετρουλάκη σε έξοδο με την κόρη τηςΑσχολείται με τον στίβο από πολύ μικρή ηλικία, με ειδίκευση στα 400 μέτρα.  Έχει καταγράψει σημαντικές διακρίσεις σε πανελλήνιους και διεθνείς αγώνες νεαρών αθλητών. Σπουδάζει στις Ηνωμένες Πολιτείες, στο Fordham University, έχοντας εξασφαλίσει αθλητική υποτροφία. Μαμά και κόρη έκαναν βραδινή έξοδο και πόζαραν για αναμνηστικές φωτογραφίες που στη συνέχεια δημοσίευσε η περήφανη μαμά!

Η Ελένη Πετρουλάκη σε έξοδο με την κόρη της

«Πρέπει να βάλουμε τον εαυτό μας ένα βήμα πίσω. Να αφήσουμε χώρο στα παιδιά μας. Να καταλάβουμε τα “θέλω” τους, να τα γνωρίσουμε ως προσωπικότητες και να δούμε μέχρι πού μπορούμε να φτάσουμε. Για μένα ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Δεν ήταν εύκολα. Και τίποτα δεν είναι εύκολο. Κανείς δεν μας έμαθε πώς να είμαστε σωστοί γονείς. Το μαθαίνουμε στην πράξη. Οπότε και τα λάθη μας τα κάνουμε και θα βιώσουμε καταστάσεις περίεργες και συναισθηματικά φορτισμένες. Αλλά το θέμα είναι ότι η αγάπη τελικά τα νικάει όλα για μένα. Αν άλλαζα κάτι, θα είχα περισσότερη υπομονή. Γιατί μία κατάσταση δεν είναι σταθερή. Δηλαδή τα νεύρα των παιδιών, από τη μία στιγμή στην άλλη αλλάζουν, αλλάζει η συμπεριφορά τους. Οπότε εκεί δεν ξέρεις πώς να το διαχειριστείς, ειδικά με τα πρώτα παιδιά. Τώρα είναι καλύτερα τα πράγματα και αποκτάμε άλλη σχέση μεταξύ μας.

Η Ελένη Πετρουλάκη σε έξοδο με την κόρη τηςΜε συζήτηση και όχι με νεύρα και θυμό. Η μία έχει πάρει υποτροφία από τον στίβο και είναι στη Νέα Υόρκη, η άλλη από το ποδόσφαιρο στο Λος Άντζελες και η τρίτη κάνει κι αυτή στίβο και είναι στην Κύπρο. Δεν είναι εύκολο να πάρεις υποτροφία. Δεν είναι μόνο ο πρωταθλητισμός, δεν είναι μόνο ο αθλητισμός, θέλει και τα ακαδημαϊκά. Είναι κάποια βαθμολογία που πρέπει να πάριε από την πρώτη λυκείου μέχρι την τρίτη λυκείου και το απολυτήριο και κάποιες εξετάσεις που δίνεις. Είναι συνδυασμός αθλητισμού και ακαδημαϊκά, για να πάρεις την υποτροφία», δήλωσε η Ελένη Πετρουλάκη τον Μάρτιο στην εκπομπή «Happy Day».