Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

SHOWBIZ

Μάκης Δελαπόρτας: «Ο Γιάννης είναι κομμάτι της ζωής μου -Ήμουν κοντά του στο νοσοκομείο»

19/06/2026 - 19:35 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Ο Μάκης Δελαπόρτας  το απόγευμα της Παρασκευής (19/6) φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μέσα σε όλα ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην πρόσφατη περιπέτεια υγείας που κλήθηκε να διαχειριστεί ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Γιάννης Παπαμιχαήλ στην οποία και βρέθηκε δίπλα του.

Μάκης Δελαπόρτας

Ειδικότερα, ο Μάκης Δελαπόρτας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο Γιάννης είναι κομμάτι της ζωής μου. Ήμουν κοντά του και πρόσφατα στο νοσοκομείο, εγώ τον πήγα στο νοσοκομείο. Είναι εντάξει. Είναι σε μια αποθεραπεία. Δεν υπάρχει κίνδυνος, παιδιά, μην ακούτε αυτά που γράφουν».

«Εγώ τον πήγα στο νοσοκομείο για να κάνει κάποιες εξετάσεις που έπρεπε να γίνουν αλλά είναι σε μια αποθεραπεία. Δεν είναι κάτι σοβαρό, που λέγεται και ξαναλέγεται και γράφεται. Μην τα κάνουμε όλα θέματα γιατί στενοχωριέται και εκείνος και δεν θέλω. Ο Γιάννης είναι μια χαρά».

«Πρόσφατα κάναμε και το συμβόλαιο για το βιβλίο, είναι δίπλα σ’ όλο αυτό. Μαζί επιλέγουμε τις φωτογραφίες, ποια μ’ αρέσει, ποια δεν μ’ αρέσει, “α, εδώ χαμογελάει” ή “εδώ κλαίει”. Κάπως συγκινείται με αυτή τη διαδικασία» πρόσθεσε, ο Μάκης Δελαπόρτας.