Η Άλκηστις Πουλοπούλου μίλησε ανοιχτά στη Τζένη Μελιτά και στον Φώτη Σεργουλόπουλο, την Παρασκευή (19/6) , στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ.
Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η γοητευτική ηθοποιός γύρισε πίσω στον χρόνο και μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και για τα ταξίδια που έκανε από μικρή πλάι στη μητέρα της.

Πιο συγκεκριμένα, η Άλκηστις Πουλοπούλου εξομολογήθηκε αρχικά πως «Η ζωή μου είναι ένα μυθιστόρημα. Δηλαδή η ιστορία της μαμάς μου είναι κάπως μυθιστορηματική γιατί την κίνησε πάρα πολύ ο έρωτας. Είχε διάφορους έρωτας και γω αναγκάστηκα να ακολουθήσω τα πάθη της μαμάς μου. Στον Καναδά πήγαμε γιατί ερωτεύτηκε κάποιον ενώ ο πατέρας μου πέθανε λίγο μετά, δυο χρόνια αργότερα, όταν εγώ ήμουν οκτώ χρονών”.
“Πήγαμε στον Καναδά μετά από έναν χρόνο σε έναν κύριο και μετά η μαμά μου ερωτεύτηκε έναν Γάλλο, στον Καναδά. Και μετά πήγαμε στη Γαλλία γι’ αυτόν. Δηλαδή εγώ πήγα στο σχολείο στον Καναδά για έναν χρόνο, έμαθα και τα γαλλικά εκεί. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι μάθαινα σαν σφουγγάρι και έμαθα αυτές τις γλώσσες από μικρή και άλλους τρόπους ζωής. Μου άνοιξε δηλαδή τους ορίζοντες”.
«Από μικρό παιδί ο Φλομπέρ με είχε συνεπάρει, με εξέφραζε πολύ. Ειδικά με την “Μαντάμ Μποβαρί” που ήταν ένα βιβλίο για μεγαλύτερους αλλά αυτή τη βαρεμάρα που περιγράφεται, της Μαντάμ Μποβαρί, νιώθω ότι την έζησα ως έφηβη. Ήθελα να φύγω από μικρή» συμπλήρωσε, επίσης, η Άλκηστις Πουλοπούλου στη νέα τηλεοπτική της εμφάνιση στην ΕΡΤ.








