Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

SHOWBIZ

Στην παραλία η Σκορδά με τον Αθανασιάδη – Οι πρώτες δηλώσεις μετά το κόψιμο του Buongiorno

27/06/2026 - 13:07 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Στην Πάρο βρίσκεται η Φαίη Σκορδά προκειμένου να δώσει το «παρών» στις τριήμερες γαμήλιες εκδηλώσεις της Αθηνάς Οικονομάκου και του Μπρούνο Τσερέλα.

Η παρουσιάστρια ταξίδεψε στο νησί μαζί με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Αθανασιάδη, αμέσως μετά το οριστικό φινάλε της εκπομπής της στο Mega.

Το ζευγάρι έδωσε το «παρών» στο λαμπερό pre-wedding πάρτι που πραγματοποιήθηκε στο beach bar Crios, όπου συγκεντρώθηκαν πολλοί επώνυμοι φίλοι του ζευγαριού.


Για τη Φαίη Σκορδά, η καλοκαιρινή απόδραση δίπλα στο κύμα αποτέλεσε την ιδανική ευκαιρία για συναισθηματική αποφόρτιση, καθώς λίγες ώρες νωρίτερα είχε αποχαιρετήσει οριστικά το τηλεοπτικό κοινό του «Buongiorno» έπειτα από δύο χρόνια συνεργασίας με τον σταθμό.

Λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο, η Φαίη Σκορδά συνάντησε τον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή και την κάμερα της εκπομπής «Ραντεβού το ΣΚ» του Open. Αν και ήταν ιδιαίτερα ευγενική και χαμογελαστή, η παρουσιάστρια επέλεξε να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να μην προχωρήσει σε τηλεοπτικές δηλώσεις σχετικά με το τέλος της εκπομπής της ή τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια.

Προχωρώντας προς την πύλη αναχώρησης, αρκέστηκε να στείλει μια σύντομη ευχή: «Καλό καλοκαίρι, είμαι καλά».