Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος βρίσκεται σε σχέση με την Ρία Ελληνίδου, προσπαθεί να περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τον γιο του, Πάρη, και συχνά μοιράζεται στιγμές τους μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Σε νέα του ανάρτηση, δημοσίευσε φωτογραφίες με τον μικρό Πάρη, δείχνοντας στους διαδικτυακούς του φίλους πώς περνούν μαζί χαλαρές, καλοκαιρινές στιγμές.

Η ατάκα που τον συγκίνησε
Αυτό που έκανε την ανάρτηση να ξεχωρίσει ήταν η τρυφερή κίνηση του γιου του και τα λόγια που έγραψε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.
Όπως ανέφερε: «Μπαμπά, ένα λουλούδι για σένα… Αυτό ήταν αρκετό για να φτιάξει όλη μου τη μέρα».
Η μικρή έκπληξη του Πάρη ήταν αρκετή για να συγκινήσει τον πατέρα του, ο οποίος δεν έκρυψε τη χαρά του για αυτή την απλή αλλά πολύ δυνατή στιγμή.

Οι καλοκαιρινές στιγμές με τον Πάρη
Στις φωτογραφίες, πατέρας και γιος φαίνεται να απολαμβάνουν τη μέρα τους σε χαλαρό κλίμα, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να δείχνει για ακόμη μία φορά πόσο σημαντικός είναι για εκείνον ο χρόνος με το παιδί του.
Ο ίδιος έχει μιλήσει και στο παρελθόν για τον ρόλο του πατέρα και για το πόσο μετρά η ουσιαστική παρουσία στη ζωή ενός παιδιού.
Σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε πει: «Το πιο σημαντικό είναι να είσαι με τον γιο σου να μεγαλώνεις. Όλα χρειάζονται στη ζωή, το παρών είναι το ουσιαστικό παρών, ο ουσιαστικός χρόνος, ουσιαστικά πράγματα, ουσιαστική κουβέντα σύμφωνα πάντα με αυτά που έχεις πάρει…Νομίζω ότι το πιο σπουδαίο πράγμα για τα παιδιά μας είναι να είμαστε εκεί. Δεν χρειάζεται να του χαρίζεις τη γη και τον πλανήτη».








