Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

SHOWBIZ

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η φωτογραφία με τη νικήτρια της Eurovision, Ντάρα, στη Νέα Υόρκη

30/06/2026 - 16:19 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Στη Νέα Υόρκη συναντήθηκαν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ντάρα, με τους δύο καλλιτέχνες να μοιράζονται το στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του περιοδείας, όπου είχε την ευκαιρία να συναντήσει τη φετινή νικήτρια της Eurovision, η οποία εκπροσώπησε τη Βουλγαρία με το τραγούδι «Bangaranga».

Η Ντάρα δημοσίευσε κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας: «Συνάντησα έναν φίλο στη Νέα Υόρκη», με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να αναδημοσιεύει το στιγμιότυπο στο δικό του προφίλ.

Η Ντάρα στη Eurovision

Η φωτογραφία των δύο καλλιτεχνών συγκέντρωσε αμέσως πολλά θετικά σχόλια από τους θαυμαστές τους, οι οποίοι χάρηκαν που τους είδαν μαζί, έστω και για μία σύντομη συνάντηση στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ο Αργυρός συνάντησε τη Ντάρα στη Νέα Υόρκη
Ο Αργυρός συνάντησε τη Ντάρα στη Νέα Υόρκη