Η Ελένη Σακκά παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Θωμά Πεσλή με θρησκευτικό γάμο στην Άρτα. Συγγενείς και φίλοι ήταν εκεί για να μοιραστούν τη χαρά τους. Μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση με το γλέντι να κρατάει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Την ηθοποιό τη γνωρίσαμε φέτος μέσα από τις συμμετοχές της στις σειρές «Άγιος έρωτας» και «Μπαμπά σ’αγαπώ». Στη σειρά με τους μπαμπάδες υποδυόταν τη Μαίρη την αδελφή της γυναίκας του Ηρακλή που έχει φύγει από τη ζωή.
Η Ελένη Σακκά επέλεξε ένα λιτό και κομψό νυφικό και τα μαλλιά της πιασμένα πίσω κότσο. Το συνολικό bridal look κινείται σε απόλυτα κομψή και μίνιμαλ αισθητική, με τη νύφη να επιλέγει μία εμφάνιση που συνδυάζει τη σύγχρονη γραμμή με τη διαχρονική φινέτσα.
Το λευκό νυφικό, με την καθαρή σιλουέτα, το ιδιαίτερο δέσιμο στον λαιμό και την αέρινη κάπα, δημιουργεί μία επιβλητική αλλά ταυτόχρονα ρομαντική εικόνα, χωρίς περιττές υπερβολές. Το φυσικό μακιγιάζ, σε ήπιους τόνους, ολοκληρώνει αρμονικά την εμφάνιση, αναδεικνύοντας τη φρεσκάδα και τη φυσική ομορφιά της νύφης.









