Μια ξεχωριστή και άκρως συγκινητική βραδιά έζησαν ο Γιάννης Μπέζος και η Ναταλία Τσαλίκη στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου.
Το αγαπημένο ζευγάρι των ηθοποιών ταξίδεψε μέχρι το εμβληματικό θέατρο για έναν πολύ ιδιαίτερο σκοπό: να παρακολουθήσει και να στηρίξει την κόρη του, Ηρώ Μπέζου, η οποία κράτησε τον απαιτητικό πρωταγωνιστικό ρόλο στην τραγωδία του Ευριπίδη, «Άλκηστη».

Οι δύο περήφανοι γονείς απόλαυσαν την παράσταση από τις κερκίδες, βλέποντας τη μικρή τους να καταχειροκροτείται από το κοινό για την καθηλωτική ερμηνεία της επί σκηνής.
Μετά την ολοκλήρωση της τραγωδίας και το θερμό χειροκρότημα των θεατών, ο Γιάννης Μπέζος και η Ναταλία Τσαλίκη επισκέφθηκαν την Ηρώ στα καμαρίνια. Εκεί, οι τρεις τους πόζαραν μαζί στον φωτογραφικό φακό, με τα πλατιά χαμόγελα και τη συγκίνηση να μαρτυρούν την τεράστια περηφάνια των δύο ηθοποιών για την καλλιτεχνική εξέλιξη και την πορεία της κόρης τους.

Η Ναταλία Τσαλίκη, αναφερόμενη στο παρελθόν στην κόρη της, είχε αποκαλύψει τη φιλοσοφία με την οποία τη μεγάλωσαν, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θέλησε ποτέ να παρέμβει με επαγγελματικές συμβουλές: «Τα παιδιά δεν χρειάζονται νουθεσίες. Χρειάζονται αγάπη και στήριξη. Η Ηρώ ήξερε από πολύ μικρή ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός και απλώς κάποια στιγμή μας το ανακοίνωσε».









