Τις καλοκαιρινές διακοπές της στη Σαντορίνη απολαμβάνει η Κόνι Μεταξά, η οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια σειρά από νέα στιγμιότυπα.
Η τραγουδίστρια και κόρη του Λευτέρη Πανταζή, φωτογραφήθηκε στον χώρο του ξενοδοχείου όπου διαμένει, έχοντας ως φόντο την εντυπωσιακή θέα προς τη θάλασσα.
Σε ορισμένες από τις εικόνες ποζάρει με πολύχρωμο μαγιό μέσα στην πισίνα του δωματίου της, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης στο κυκλαδίτικο νησί.

Το μπουρνούζι και οι πόζες με μαγιό
Σε μία διαφορετική φωτογραφία, η Κόνι Μεταξά εμφανίζεται με μπουρνούζι μπροστά στον καθρέφτη, καταγράφοντας μια πιο χαλαρή στιγμή από την καθημερινότητά της στις διακοπές.
Η τραγουδίστρια δημοσίευσε, επίσης, μία πόζα με λεοπάρ μαγιό, αλλά και εικόνες στις οποίες φορά ένα πολύχρωμο παρεό και παρακολουθεί το ηλιοβασίλεμα.



Από το φωτογραφικό άλμπουμ δεν έλειψε ένα στιγμιότυπο στο οποίο απολαμβάνει μια φέτα καρπούζι, με φόντο το καλοκαιρινό τοπίο της Σαντορίνης.
Μαζί της στις διακοπές βρίσκεται και ο αγαπημένος της σκύλος, Τάκο, ο οποίος εμφανίζεται σε μία από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε.















