Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

SHOWBIZ

Αιμίλιος Βουγιουκλάκης: Το συγκινητικό μήνυμα για την Αλίκη μετά το ετήσιο μνημόσυνο

20/07/2026 - 23:40 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Ιουλίου το ετήσιο μνημόσυνο της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, με συγγενείς, φίλους και ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί της να τιμούν τη μνήμη της αξέχαστης ηθοποιού.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν και ο ανιψιός της, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, ο οποίος λίγη ώρα αργότερα μοιράστηκε μια προσωπική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ανάρτηση μετά το μνημόσυνο

Ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης δημοσίευσε φωτογραφία μαζί με τον Κώστα Σπυρόπουλο, συνοδεύοντάς την με ένα μήνυμα γεμάτο αναμνήσεις από την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Με τον αγαπημένο μου Κώστα Σπυρόπουλο μας δένουν αναμνήσεις, συναισθήματα, σχέσεις ζωής. Και όταν αυτά μένουν αναλλοίωτα στον χρόνο, τότε ναι, δεν ακολουθούν τη συνήθη φθορά των πραγμάτων. Τριάντα χρόνια από τα τελευταία γενέθλια της Αλίκης μας και όλα μοιάζουν σαν “χθες”», έγραψε χαρακτηριστικά.