Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

SHOWBIZ

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Με μαγιό και άρωμα καλοκαιριού στη Σίφνο

21/07/2026 - 13:13 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσίευσε μια σειρά από καλοκαιρινές φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει με το μαγιό της και ένα τζιν σορτσάκι. Παράλληλα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους όμορφες εικόνες από τη Σίφνο και από σημεία του νησιού που της τράβηξαν την προσοχή.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια θέλησε επίσης να ευχαριστήσει όσους της ευχήθηκαν για τη γιορτή της, τονίζοντας πως αισθάνεται κάθε χρόνο όλο και πιο κοντά στους ακολούθους της.

«Κάθε χρόνο αυτή τη μέρα, έρχεστε όλο και πιο κοντά μου. Σας ευχαριστώ πολύ για τις γλυκές ευχές, τις διαδικτυακές αγκαλιές και τα gifάκια με τα λουλούδια. Κάνατε για άλλη μια φορά τη μέρα μου τόσο ξεχωριστή. Να έχουμε υγεία, χαρά και να είμαστε δυνατοί», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η ανάρτησή της

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη Σίφνο Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη Σίφνο Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη Σίφνο Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη Σίφνο Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη Σίφνο Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη Σίφνο Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη Σίφνο