Μερικές στιγμές χαλάρωσης μακριά από τις τηλεοπτικές υποχρεώσεις απολαμβάνει η Αναστασία Γιάμαλη, η οποία μετά το τέλος της φετινής σεζόν ταξίδεψε στην Ύδρα για τις πρώτες καλοκαιρινές της διακοπές.
Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής «Εξελίξεις Τώρα» δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες από το νησί, δίνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους μια γεύση από τις ξέγνοιαστες ημέρες που περνά.
Ανάμεσα στα στιγμιότυπα ξεχωρίζει μια ιδιαίτερα τρυφερή φωτογραφία, στην οποία ποζάρει χαμογελαστή δίπλα στη μητέρα της. Οι δυο τους απαθανατίζονται σε χαλαρή διάθεση και η εντυπωσιακή ομοιότητά τους δεν πέρασε απαρατήρητη, με πολλούς followers να σχολιάζουν πόσο μοιάζουν.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Στο ίδιο φωτογραφικό άλμπουμ, η Αναστασία Γιάμαλη μοιράστηκε εικόνες από τη συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου στην Ύδρα, αλλά και στιγμές από τις βόλτες της στα γραφικά σοκάκια του νησιού, συνθέτοντας ένα άκρως καλοκαιρινό σκηνικό.

Η παρουσιάστρια έχει αναφερθεί και στο παρελθόν στη στενή σχέση που τη συνδέει με τη μητέρα της, με τις δύο γυναίκες να στηρίζουν η μία την άλλη τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές στιγμές της ζωής τους.









