Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

SHOWBIZ

Οικογενειακές διακοπές στην πόλη του φωτός για τον Στέφανο Κωνσταντινίδη

22/07/2026 - 19:00 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Τις καλοκαιρινές του διακοπές στο Παρίσι απολαμβάνει ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής ταξίδεψε στη γαλλική πρωτεύουσα μαζί με τη σύζυγό του, Μαρία Δήμου, και τα παιδιά τους, Κάλλια και Αντώνη, περνώντας στιγμές χαλάρωσης και δημιουργώντας νέες αναμνήσεις.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε φωτογραφίες από το ταξίδι τους, με φόντο γνωστά σημεία του Παρισιού, καταγράφοντας βόλτες και οικογενειακές στιγμές μακριά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης διατηρεί όλα αυτά τα χρόνια χαμηλό προφίλ όσον αφορά την προσωπική του ζωή και επιλέγει να μοιράζεται σπάνια στιγμιότυπα με την οικογένειά του.

Μετά το οικογενειακό ταξίδι στην πόλη του φωτός, ο παρουσιαστής προετοιμάζεται για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και την επιστροφή του στην εκπομπή «Super Κατερίνα».